Hladno pivo objavilo novi singl ‘Štetočine’, a slave i svojih 35 godina s 35 koncerata

Foto: Facebook/M.Boršćak

Nakon dvije zaključane pandemijske godine, Hladno pivo kreće na svoju novu koncertnu turneju. Za zagrijavanje bend predstavlja pjesmu ‘Štetočine’ koje će sigurno probuditi i razbuditi čak i one najuspavljenije.

‘Štetočine’ su se rodile na jednoj probi, ali im je trebalo dvije godine da zazvuče ovako moćno i sočno. Za njih je snimljen i video spot u režiji Radislava Jovanova Gonza.

“Štetočine su svi oni koji maštaju da zbog strasti, žudnje za adrenalinom i avanturom prekinu lagodnu rutinu stalne veze. Štetočine sanjare o bijegu dok su istovremeno i zadovoljni osjećajem sigurnosti koji im pruža topli dom i obitelj. Štetočine su uvijek nezahvalni i sebični gadovi. Štetočine su i nova pjesma Hladnog piva uz koje se fino mrda bokovima i troši glasnice. Štetočine su zbog svega navedenog idealna pjesma da najave turneju koja slavi 35 godina Hladnog piva s 35 koncerata”, rekli su iz benda.

Na njihovoj Facebook stranici nalazi se fotografija s novim datumima gdje će publika moći vidjeti i slušati Hladno pivo u narednim mjesecima.

Komentari