‘Hitno tražim jednu kampicu’ Ivana Banfić pomaže obitelji koja je ostala bez doma i spava u šatoru

Photo: Facebook

Još uvijek se zbraja šteta nastala zbog razornog potresa koji je u utorak pogodio područje središnje Hrvatske. Obitelji iz Petrinje, Siska, Gline i mnogih okolnih sela ostale su bez svojih domova, a mnogi od njih još uvijek spavaju u šatorima u kojima svakim danom postaje sve hladnije. Na tešku situaciju nije imuna ni pjevačica Ivana Banfić koja je putem svog Facebooka zamolila sve za pomoć jednoj takvoj obitelji koja se sada nalazi u šatoru.

“Dragi svi, hitno tražim jednu kampicu za obitelj koja je bez doma sa područja pogođenih potresom. Za sada su u šatoru, hladno im je.. Molim vas da mi se javite u inbox ili na 0914434455.. podijelite dalje”, napisala je Ivana koja je u utorak u trenutku potresa jačine 6.2 po Richteru bila tri kilometra od epicentra.

Photo: Facebook

Nedugo nakon potresa Ivana se javila svima na društvenim mrežama i opisala je kako se osjeća i kakvim je prizorima svjedočila.

“Popadali su nam crjepovi sa krova, sve se urušilo, u kući nisam još bila jer sam u užasnom strahu. Sjedim sa djetetom i mužem u kombiju… Ljudi u Sisku su svi na ulicama, voze ranjene susjede u autima i gepeku, jer hitne pomoći ne stižu doći po sve.. Držite se svi.. Popravit će se sve, ali život nećemo vratiti ako ga izgubimo.. Ostaje nam da vjerujemo da će sve biti dobro.. To je jedino što možemo”, napisala je prošlog tjedna.

 


Komentari