HIT GODINE: Matija Cvek i Eni Jurišić osvojili Cesaricu, evo kome su još dodijeljene nagrade

Foto: Julien Duval

U četvrtak navečer je održana svečana dodjela nagrade Cesarica 2022. te su odabrani najbolji od protekle godine. Najboljima su proglašeni Eni Jurišić i Matija Cvek s pjesmom “Trebaš li me”. Glazbu za Hit godine potpisuju Matija Cvek i Z++, dok je za tekst zaslužan Cvek.

Po prvi put, ove se godine dodijelila nagrada Cesarica Bestseller, za izvođača s najvećim brojem prodanih karata u protekloj godini. Ova nagrada pripala je Petru Graši koji je, prema službenim podacima HDS ZAMP-a za komercijalna glazbena događanja u 2022., ostvario najveću prodaju koncertnih ulaznica.

Foto: Julien Duval

Za Hit autore su i ove godine izabrani Tonči Huljić i Vjekoslava Huljić koji su u finalu nagrade Cesarica ove godine imali čak četiri pjesme: Loreninu „Jedno bez drugoga“ koja je Hit srpnja, „Baci oko na mene“ u izvedbi Tončija & Madre Badesse koja je Hit lipnja, duet Jelene Rozge i Matije Cveka „Zar je ljubav spala na to“ koja je bila Hit rujna i pjesmu „Samo se ljubit’ isplati“ Jelene Rozge koja je dobila nagradu Cesarica za Hit studenog.

Foto: Julien Duval

Lorena, Mia Dimšić i Eni Jurišić posvetile su pjesmu nedavno preminulom Massimu. U pratnji orkestra otpjevali su legendarne Massimove hitove “Stranac u noći”, “Mali krug velikih ljudi” i “Suze nam stale na put”. Prepuna HoB dvorana ustala je na noge i dugim i emotivnim pljeskom odala počast jednom od najvećih.

Foto: Julien Duval


Komentari