HEJTERI NEMAJU MILOSTI PREMA LUCIJI LUGOMER: ‘Ovo nije ples, ovo je hod’

Plus size manekenka, Lucija Lugomer, jedna od kandidatkinja nove sezone zabavnog show  ”Ples sa zvijezdama”, privukla je svu pažnju nakon prvog, ali i drugog nastupa sa svojim plesnim partnerom Markom Šapinom.

Lugomer je priznala da joj se ovim plesnim showom ostvarila neostvarena želja te da je oduvijek voljela plesati, a u nedavim objavama na Instagramu priznala je da ulaže puno muke i truda u treninge prije nastupa.

”Ajmo, koji genijalan period mog života”, poručila je plus size manekenka ispod video isječka na kojem je otkrila svoje plesne vježbe.

Podsjetimo, plesni par je u prvom nastupu zaplesao uz ritmove sambe, a u drugom nastupu zaplesali su fantastičnu rumbu.

”Dali smo sve od sebe”, poručila je Lugomer pratiteljima na Instagramu te ih zamolila za podršku telefonskim pozivima tijekom live emisije.

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama, hejterski komentari nisu izostali, a neki su bili i nemilosrdni pa su otišli predaleko.

Foto: Facebook /screenshot

”Ovo nije ples, ovo je hod”, ”negledljivo”, ”previše je ukočena u plesanju”, pisali su zli jezici. S druge strane, Lugomer je dobila i poruke podrške od obožavatelja koji su joj uputili samo riječi hvale i ljubavi.

”Vidi ovih iskompleksiranih komentara. Što hoćete reći da ljudi sa viškom kilograma nemaju prava živjeti svoje snove. Sve misice i misteri našli komentirati, ali u svakom slučaju bolje višak kilograma nego manjak mozga”, samo je jedan od komentara na Facebooku.

Foto: Facebook /screenshot


Komentari