HEJ LJEPOTICE, MOJE PRIJATELJICE: Objavljene dosad neviđene snimke Severine na njen 50. rođendan

Foto: Instagram

Pjevačica Severina Vučković danas je napunila okruglih 50 godina. Njene društvene mreže su već od ponoći zatrpane čestitkama, a među prvima joj se javila i njezina dugogodišnja prijateljica Sonja Dvornik, inače poznata splitska fotografkinja, koja je objavila dosad neviđene snimke iz privatnih trenutaka popularne Seve.

“Hvala ti za ljubav! Sretan 50-ti amore mio”, piše uz snimku, dok se u pozadini čuje pjesma Franka Sinatre My Way.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sonja Dvornik (@sonjadvornik)

Uz neke snimke s koncerta i s Instagrama koje je javnost već imala priliku vidjeti, Sonja je objavila i nekoliko videa s putovanja na kojima je bila sa Severinom, kao i neke snimke s privatnih druženja u domu pjevačice.

“Amore moj, nasmijala i rasplakala”, napisala joj je Severina u komentarima.

Prva štikla Balkana

Severina je rođena 21. travnja 1972. godine u Splitu. Njezina zvjezdana karijera traje već više od 30 godina. Izdala je 12 studijskih albuma, pojavila se u nekoliko igranih filmova, a bila je i predstavnica Hrvatske na Eurosongu s pjesmom Moja štikla.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Severina (@severina)

Povrh uspjeha na poslovnom planu, Severina redovito puni medijske stupce burnim privatnim životom. Prošle se godine razvela od bivšeg nogometaša Igora Kojića, a godinama vodi pravnu borbu s Milanom Popovićem oko skrbništva nad njihovim sinom Aleksandrom.


Komentari