HASANBEGOVIĆ SE OVOME NIJE NADAO: Pogledajte tko je i što rekao na račun njegovog izgleda (FOTO)

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

Same riječi hvale na račun ministra.

Sabornica je u posljednje vrijeme doista zanimljivo mjesto. No, široj je javnosti odavno prestalo biti zanimljivo što će tko reći jer po tom pitanju sve veći broj ljudi, ruku na srce, ne vjeruje nikome. Ali kako su nam upravo ti ljudi, njihove izjave i potezi svakodnevno prezentirani putem medija tako se sve češće diskutira o njihovim smjelim odjevnim kombinacijama, torbicama, cipelama ili pak vozilima. U imovinu nećemo ulaziti jer je to ipak pozamašan posao.

Iako su većinom političarke te koje kratkim haljinama ili ubojitim štiklama plijene pažnju, sve se češće priča i o njihovim muškim kolegama.

>>>INGRID ANTIČEVIĆ OTIŠLA DO KRAJA: U Saboru pokazala potpuno gole noge u kratkoj haljinici (FOTO)

Fashion Guru pohvalno o Hasanbegoviću

Na Trgu svetog Marka u srijedu je održana je manifestacija: Zaštićeni hrvatski autohtoni proizvodi koju su obišli mnogobrojni političari. Ministar kulture, Zlatko Hasanbegović bio je jedan od njih, a poznati modni ekspert nahvalio je njegov modni izričaj.

Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL
Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL

“Navikli smo na to da je styling naših političara siv i bezizražajan, tako da je kombinacija ministra kulture ovaj put pravo iznenađenje. Za razliku od političara u saborskoj govornici, koji uglavnom biraju siva i tamnoplava odijela, on je ipak to prevladavajuće sivilo uspio razbiti i odjenuti se mladenački. Tko zna, možda želi nešto poručiti crvenim detaljima koje je spojio…”, poručio je Fashion Guru.


Komentari