Hanu Hadžiavdagić ljuta zbog premalo lajkova: ‘Namjerno mi to radite, ponekad sam baš konj što se previše trudim’

Hana Hadžiavdagić Tabaković/Instagram

Jedna od najpoznatijih influencerica u regiji Hana Hadžiavdagić Tabaković nije mogla sakriti frustraciju zbog manjeg broja lajkova na posljednjim fotografija.

Hana je na zadnje dvije objave pratitelje pozivala da lajkaju jedan web shop. Dakle, riječ je promotivnom sadržaju, a možda influencerica nije ispunila očekivanja poslodavca pa je ljuta na pratitelje.

Na obje fotografije pozira u sakou, štiklama i kratkoj suknji, a što je pošlo po krivu po pitanju lajkova, u Haninim očima, ostaje nepoznanica.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hana Hadžiavdagić Tabaković (@hana)

Na zadnjoj objavi ima preko 4.500 lajkova, a na pretposljednjoj nešto više od 6.000, no Hana želi više pa se svojim pratiteljima obratila putem Instagram storyja.

Hvala što namjerno ne lajkate posljednje dvije fotke“, napisala je influencerica.

“Počet ću stavljati totalno bezveze fotke, bez ikakvog truda, mašte, posvećenosti jer fotke koje radim očito nisu za ovo tržište. Ili da nastavim s golotinjom koja očito najbolje prolazi na licemjernom Balkanu”, dodala je.

“Ponekad sam baš konj što se previše trudim”, zaključila je Hana.

Hana se nakon Bandićeve smrti oglasila poslavši pratiteljima poruku što misli o gradonačelniku.

“Milan Bandić je dokaz kako ‘dotepenci’ itekako mogu voljeti Zagreb. Putuj s mirom, šefe, i gledaj na svoj grad s nekog ljepšeg mjesta”, napisala je na Storyju uz njihovu zajedničku fotografiju.

Komentari