HANINU TRUDNOĆU KOMENTIRAO I BUDUĆI DJED Tonči Huljić: ‘Nadam se da će me i sin uskoro iznenaditi s ovakvom viješću’

Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Nakon što je medijima odjeknula vijest kako je Hana Huljić potvrdila da sa 14 godina starijim glazbenikom, 45-godišnjim Petrom Grašom čeka prvo dijete, o svemu se sada oglasio i budući djed, Hanin otac Tonči Huljić.

˝Mi niti sami više ne pričamo o tome glasno, da nas netko ne čuje˝, započeo je Tonči za Večernji list.

Anita Glavaš

˝Nastavno na aktualnu situaciju i na bezbrojne pozive, mogu reći samo dvije stvari; pod jedan, nadam se da će me i moj sin uskoro iznenaditi s jednom ovakvom viješću. A pod dva, mi zaista nismo reality familija, ne trudimo se puniti portale i “maltretirati” javnost svojim privatnim životima. Ne smatramo se ni po čemu posebnima i različitima od ostalih ljudi da bi u tolikoj mjeri intrigirali javnost. Zato je ovo s moje strane sve što mogu i hoću kazati o toj temi, a siguran sam i da dijelim mišljenje sa svima koji su sada dio obitelji˝, zaključio je 60-godišnjak.

Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Podsjećamo, nakon višemjesečnih nagađanja, Hana je danas za Jutarnji konačno potvrdila ono o čemu javnost šuška već neko vrijeme. ˝Informacija je točna, sretni smo i uzbuđeni, ali ništa drugo ne bih komentirala, voljela bih da neke stvari ostanu naša privatnost˝, rekla je kratko Hana, koja je, kako doznaje domaći medij, trudna oko 12 tjedana.


Komentari