HANA HULJIĆ POTVRDILA SRETNU VIJEST ‘Petar i ja postat ćemo roditelji, sretni smo i uzbuđeni’

Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Nakon što smo početkom listopada prošle godine od izvora bliskog trenutno jednom od najzanimljivijih domaćih parova, 45-godišnjem glazbeniku Petru Graši i 14 godina mlađoj Hani Huljić, saznali kako dvojac očekuje svoje prvo dijete, vijest je sada za Jutarnji list potvrdila i sama Hana.

˝Informacija je točna, sretni smo i uzbuđeni, ali ništa drugo ne bih komentirala, voljela bih da neke stvari ostanu naša privatnost˝, rekla je kratko Hana, koja je, kako doznaje domaći medij, trudna oko 12 tjedana.

Foto: Instagram

Podsjećamo, nedavno se pisalo i o tome kako par uskoro planira stati i pred oltar i to navodno već u ožujku kada i Grašo slavi rođendan. Tada se navodilo i da je Hana već izabrala dizajnera koji će joj raditi vjenčanicu, a riječ je o splitskom modnom dvojcu Arileo. Par je prije nekoliko dana viđen u šetnji splitskom Zapadnom obalom u društvu Hanine mame Vjekoslave Huljić te su djelovali dobro raspoloženo.

Foto: Zarko Basic/PIXSELL

“Vrlo smo sretni i zadovoljni. Tako treba biti. Hana je jako dobro i sretni smo”, rekao je nedavno pjevač u jednom intervjuu. “Mi živimo svoj život i bitno je da su ljudi oko nas zadovoljni i da su svi mirni”, dodao je.

Komentari