Hana ljubi Grašu, a Ivana Huljića povezivali su s 11 godina starijom pjevačicom

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Trenutno najpopularniji estradni par definitivno su glazbenici Hana Huljić (30) i Petar Grašo (45). Podsjetimo, vijest o njihovoj romansi odjeknula je kada su snimljeni u šetnji centrom Zagreba, a izvori bliski novopečenom paru za Slobodnu Dalmaciju otkrili su da se Hana uselila u Grašin stan na Bundeku. Navodno se Splićanka pohvalila bliskim prijateljima da je jako sretna i da želi uskoro dobiti dijete. Grašo i Hana na pitanja o vezi ne otkrivaju puno, no još jedan Huljić je veliku pažnju javnosti izazvao zbog odnosa s popularnom pjevačicom.

Naime, 2009. godine pisalo se o vezi Jelene Rozge i Ivana Huljića. Ona je tada imala 32, a on 21 godinu. Poznaju se još od 1996. godine, kada je Splićanka bila dio grupe Magazin, a Ivan je kasnije, prema medijskim natpisima postao čest gost u njezinom stanu na Brdima.

“Huljićev sin je znao šetati njenog psa Ringa jutrom dok bi ona spavala”, izjavila je jedna susjeda za 24sata.

Foto: Davor Puklavec/24sata

Ivan i Jelena vezu nikad nisu potvrdili, a pjevačica je 2013. godine demantirala šuškanja o ovoj vezi.

“Ivan i ja smo dugogodišnji prijatelji koje je netko uslikao dok su se družili, čak i nismo bili nasamo. Mislim da ja imam pravo imati prijatelje i da mogu piti kavu s kim god ja poželim, a da to sutra ne izađe kao neka velika vijest o mojoj novoj navodnoj ljubavi”, izjavila je jednom prilikom Jelena.

Je li se u nekom trenutku zaista dogodila romansa ili su Huljić i Rozga zaista bili samo dobri prijatelji, ostaje neriješeni misterij na hrvatskoj glazbenoj sceni.

Komentari