HANA HULJIĆ OTPUTOVALA IZ HRVATSKE: ‘Kad će unuk’ pitaju je na društvenim mrežama

Hana Huljić (30), kći glazbenika Tončija Huljića nedavno je privukla veliku pažnju medija nakon što je u javnost izašla vijest da je u vezi s 14 godina starijim pjevačem Petrom Grašom, a sada je na društvenim mrežama otkrila da je otputovala iz Hrvatske.

Hana se fotografirala u Bauranu u Veneciji s maskom na licu, a pratitelji su se odmah zapitali koji je povod njenog putovanja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

“Prekrasna”, “Prava si ljepotica”, “Baš si mila”, Slatkica”, samo su neki od komentara pratitelja. Jedan od njih u komentarima se našalio na njen račun pa ju je upitao kada će tata Tonči dobiti unuka, međutim Hanina prijateljica je odmah stala u njenu obranu.

“Eto tebe s glupim pitanjem”, napisala je.

Podsjetimo, nedugo nakon što je procurila vijest o vezi Huljić i Graše, počela su i nagađanja da par već živi zajedno u stanu na zagrebačkoj adresi, međutim još se nisu oglasili po tom pitanju. Ni tu nije bio kraj šuškanju pa je procurila vijest da je Hana trudna, međutim Petar Grašo je ta nagađanja kasnije ipak opovrgnuo.

Prije pet godina Hana je s Grašom surađivala na pjesmi ‘Srce za vodiča’, a ni tada nisu skrivali oduševljenje zajedničkom suradnjom.

”Petar nam je obiteljski prijatelj i baš me razveselilo što s njim mogu otpjevati pjesmu koju je zavolio na prvu. Zamolio me da mu otpjevam vokal,a ubrzo smo snimili spot u kojem glumim anđela jer se on spominje u tekstu. Jako mi je drago što sam mogla sudjelovati u ovoj lijepoj pjesmi”, izjavila je Huljić tada.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

Komentari