HANA HADŽIAVDAGIĆ DIVI SE SAMA SEBI: ‘Opet najljepša sletjela na svadbu’

Foto: Instagram/kolaž

Hrvatsko-bosanska televizijska voditeljica, Hana Hadžiavdagić Tabaković (36)  jedna je od najpopularnijih regionalnih influencerica koja svoj život rado dijeli s brojnim pratiteljima, a ovog puta se javila iz rodnog Sarajeva.

Voditeljica je bila jedna od počasnih uzvanika na glamuroznoj svadbenoj ceremoniji popularne make up blogerice Nezire Mehmedović (27) pa je objavila fotografiju u seksipilnoj ultra uskoj haljini te ukrala sve poglede.

“Opet najljepša sletjela na svadbu”, napisala je Tabaković u modnoj kreaciji zagrebačke dizajnerice Ivane Jurić te prikupila više od 12 000 lajkova.

“Možeš li biti manje zgodna”, “žena zmaj”, “izdominirala”, “nema ljepše”, “naravno da si sletjela kad si avion”, “vidi se da si škorpion u horoskopu”, “vatrena boja”, samo su neki od komentara obožavatelja.

Voditeljicu i make-up vizažisticu Neziru veže dugogodišnje prijateljstvo te povremena poslovna suradnja, a na društvenim mrežama često ne skrivaju koliko su bliske. Osim influencerskog utjecaja koje imaju širom regije, dijele slične interese i ljubav prema luksuznim brendovima.

Njihovi profili svakako mogu poslužiti kao inspiracija ukoliko ste u dilemi što odjenuti, a preferirate udobne i moderne komade.

Inače, Nezira je izrekla je sudbonosno “da” svom dugogodišnjem partneru Amaru s kojim ima sina Rejjana kojeg su dobili 2019. godine. Radosnu vijest podjelili su s bliskim prijateljima i suradnicima na društvenim mrežama.

Foto: Instagram

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nezira Muhovic (@neziraofficial)

Tabaković nije mogla sakriti sreću s lica zbog prijateljice pa je objavila još jedan video zapis u kojem veselo pjevuši i pleše na pjesmu “Ako me pitaju” pa otkrila tko je zaslužan za organizaciju vjenčanja i njezin besprijekoran izgled.


Komentari