HALJINU DONIRALA U HUMANITARNE SVRHE: Poruka ove žene Sevki je promijenila pogled na svijet (FOTO)

“Neke su stvari iznad svega ostaloga, zdravlje je jedno od njih… Nakon ovoga, što da vam poželim u Novoj godini, nego upravo to? Lako za lijepe haljine… Budite mi zdravi”, poručila je Severina.

Završila je Severinina “nagradna” igra na Instagramu u kojoj je jednoj svojoj obožavateljici odlučila pokloniti haljinu Matije Vuice. Kako je i sama priznala odabir joj je bio izuzetno težak jer su ju obožavatelji zatrpali porukama, a nagomilalo ih se više od dvije tisuće. Severina nije koristila programe nasumičnog odabira pobjednika već je pomno čitala komentare svojih obožavateljica sve dok nije naišla na onaj koji ju je ostavio bez daha.

Instagram
Instagram

“Nisam znala kako odabrati jedan komentar od njih preko dvije tisuće, dok nisam naišla na ovaj: ”Jednom si se digla sa svog stola u Le Meridien Lav tijekom jedne humanitarne večere u Splitu. Rekla si mi da me moraš upoznati i da si oduševljena svim ženama koje su tu večer tu. Ja sam, Seve, ostala ‘paf’. Danas je sve ok i loše stvari su iza nas. Želim svim ženama zdravlja i sriće, hrabrosti i snage. Ja san jača od tebe pa bi vjerojatno kroz udrugu dala dalje da ‘zaradi lovu’ vešta.” @bruncika je žena iz udruge oboljelih od leukemije, koju sam tada vidjela bez kose, teško bolesnu, a sada mi se javlja zdrava i sa željom pomaganja drugima…

Haljinu ću donirati udruzi na aukciju, a @matijavuica i ja obećavamo da ćemo uskoro obradovati još nekog od vas, vaših sestara, mama ili prijateljica… Neke su stvari iznad svega ostaloga, zdravlje je jedno od njih… Nakon ovoga, što da vam poželim u Novoj godini, nego upravo to? Lako za lijepe haljine… Budite mi zdravi“, poručila je Severina na svom Instagram profilu.

seve insta

>>> SEVE IZAZVALA POMUTNJU NA INSTAGRAMU: Kada vidite što Severina daruje, bit će vam sve jasno (FOTO)

>>> SEVERINA SVE VIŠE PROVOCIRA MILANA POPOVIĆA: Maleni Aleksandar zaboravlja na očevu obitelj… (FOTO)

Komentari