GUŽVA NA PRVOM MJESTU BODOVNE LJESTVICE! I domaćin Elvis oduševio svojom večerom: ‘Sve je bilo novo, čudno i dobro’

Večera za 5 na selu (Foto: RTL)

U srijedu navečer u showu ‘Večera za 5 na selu’ nastala je gužva na prvom mjestu bodovne ljestvice nakon što je ugostitelj Elvis Lukša ribljim specijalitetima ugodno iznenadio svoje goste.

Vesela ekipa iz Malog Lošinja nastavila je ugodno druženje uz ukusnu hranu i kod trećeg ovotjednog domaćina Elvisa koji je, nakon aperitiva, gostima za predjelo servira dimljeni file orade uz domaću raštiku i krumpir. “Izgledalo mi je kao iz američkih filmova, nije mi izgledalo domaće nego kao da je kupljeno”, komentirao je Neven pa kasnije pohvalio okus jela, kao i Zvonimir: “Predjelo je fantastično, mrak!”

Predjelo (Foto: RTL)

Za glavno jelo Elvis je ponudio hobotnicu pripremljenu u kotliću na nešto pikantniji način uz palentu zapečenu na roštilju. “Bilo je puno okusa, dodao je puno začina koji su hobotnici dali da dođe do nekog drugog izražaja”, kazao je Marin dok je Zvonimir bio kratak i jasan: “Mekano, ukusno, začinjeno, bomba!”

Glavno jelo (Foto: RTL)

Šećer na kraju bila je krema od mascarpone sira te ‘pijane’ smokve, što je izgledalo vrlo primamljivo. “Meni je ovo savršeno”, pohvalio je Zvonimir i treći slijed u nizu dok je Neven priznao: “Odličan desert, ali malo zasitan…”

Desert (Foto: RTL)

Kad je stigao red na ocjenjivanje, Elvis je dobio čak tri desetke i osmicu. “Sve je bilo novo, čudno i dobro, jako sam zadovoljan s večerom!”, pohvalio je Neven, a maksimalnu ocjenu domaćinu su dali još i Zvonimir te njegov susjed Marin: “Isprobao sam nova jela i oduševio se!” Dok je Hrvoje Elvisu dao ocjenu 8 zbog prezačinjenog glavnog jela. Tako je ugostitelj Elvis ukupno zaradio 38 bodova, baš kao i njegova dva prethodnika pa je nastala gužva na prvom mjestu bodovne ljestvice.

Poredak (Foto: RTL)

Sutra kuha vozač hitne pomoći Hrvoje, a može li on osvojiti koji bod više i prijeći u vodstvo – pogledajte u četvrtak u ‘Večeri za 5 na selu’ od 20.15 sati na RTL-u!


Komentari