GUINESSOVA REKORDERKA: Ona ima 84 godine i još hoda modnom pistom (FOTO)

Facebook

Carmen Dell’Orefice: Žena kojoj se svijet divi!


Ljepota je prolazna, no kada zračite energijom poput one koju isijava , 84-godišnji catwalk model, vaša ljepota ostaje vječna i zapamćena.

Carmen i danas fotografiraju za naslovnice najpoznatijih svjetskih modnih magazina, a često je se može naći i na reklamnim kampanjama. Ekscentrični umjetnik Salvador Dali nazivao ju je svojom muzom.

Tajna njezine mladosti i ljepote je jednostavna: uživa u dobrom snu, bavi se plivanjem i ne opterećuje se godinama. Također, ne skriva da je imala nekoliko plastičnih operacija jer, kako i sama kaže, uvijek nešto treba popraviti, doraditi ili podignuti. No napominje kako plastična operacija nije dosta jer smatra da je važno da tijelo i um budu u dobroj formi. Carmen se modelingom počela bavi u 15. godini, bila je na naslovnicama magazina Vouge i Harper’s Bazaar, i od tada ne staje. Ušla je i u Guinessovu knjigu rekorda kao catwalk model sa najdužom karijerom.

FOTO: weheartit.com
FOTO: weheartit.com

Netom prije njezine godišnjice, popularni američki magazin New You intervjuirao je Carmen: “Gurmanka sam i u hrani u seksu”. U to ne sumnjamo jer se u njezinom temperamentu vidno osjete talijanski korijeni.

Facebook
Facebook

Nada se kako će živjeti do 100. godine i umrijeti noseći visoke pete! Ova iznimna žena smatra da je imala nevjerojatan život jer – koliko je starijih žena imalo priliku da ih za mirovinsku karticu fotografira Norman Parkinson?!

10983279_953861231321063_4963478546246070209_n
Facebook

 

Riječ je o svjetskoj divi zaraznog osmijeha i energije koja je ljudima poručila da vjeruju u sebe i da u potpunosti uživaju u svakoj životnoj dobi, što je jedina tajna vječne mladosti!

>>> SVJETSKI MEDIJI POLUDJELI ZA NJOM: Glamurozna baka Livija (80) dokaz je kako su godine samo broj (FOTO)

Komentari