Grupa Feminnem vraća se na scenu nakon duge pauze: ‘Presretne smo, we are back’

Pamela Ramljak, Neda Parmać i Nika Antolos (Foto: Guliverimage)

Ženska pop i dance grupa Feminnem vraća se na scenu nakon deset godina pauze i to u sastavu kojeg čine Pamela Ramljak (42), Neda Parmać (37) i Nika Antolos Ruban (32).

“Ekipa, presretne smo, we are back”, napisala je Pamela na svojem Instagram profilu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by P A M E L A (@pamelaramljak)

‘Napokon’, ‘Bravo cure, sretno’, ‘Super, dobro ste se sjetile’, ‘Napokon nešto da mi uljepša dan’, ‘Predivna vijest’, ‘Kako mi je drago čuti da je Femminnem opet na okupu’, neki su od komentara Pamelinih oduševljenih pratitelja.

Djevojke su jedva čekale okupiti se i početi s nastupima.

Na Instagramu sada postoji i službena stranica benda zasada s tek jednom objavom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FEMINNEM (@feminnem_official)

Podsjećamo, Feminnem je bila ženska pop i dance grupa koje se raspala 2012. godine. Grupa je bila poznata po čestim izmjenama članica. U početku je u sastavu bila Ivana Marić koja je krajem 2007. napustila grupu pa se Nedi i Pameli pridružila Nikol Bulat. No, Nikol je 2009. godine napustila bend zbog razmirica, a iste godine mu se priključila nova članica, Nika Antolos.

Djevojke su same pisale svoje, a izdale su tri albuma i dva puta su bile na Pjesmi Eurovizije. Godine 2005. predstavljale su Bosnu i Hercegovinu na Eurosongu s pjesmom ‘Call Me’ te su završile na 14. mjestu u finalu. To je bio treći najbolji rezultat Bosne i Hercegovine dotad. Godine 2010. pobijedile su na Dori s pjesmom ‘Lako je sve’, no tada se kao predstavnice Hrvatske, nisu uspjele plasirati u finale Eurosonga.

Komentari