Gruica odgovorila hejterima: ‘Dok vi uživate na Vašim kaučima, mi naporno vježbamo kako bismo Vas zabavili i iduće nedjelje’

FOTO: Facebook/ Tvoje lice zvuči poznato

Ana Gruica uzburkala je emocije u gledateljima. 

Početak četvrte sezone showa Tvoje lice zvuči poznato bii je zaista turbulentan, barem što se tiče gledateljskih komentara. Još jednom publika je pokazala da nema milosti, a iako se radi o zabavnom tipu emisije u kojem bi nas oni loši trebali posebno nasmijati, greške se ne opraštaju.

Glumica Ana Gruica tako je zaradila neke od najokrutnijih komentara. U uvodnom videu predstavljena je kao glumica, bivša manekenka i balerina, a za ovo zadnje su se gledatelji posebno uhvatili. Naime, ona se morala transformirati u Jenifer Lopez, stoga je u njenom nastupu bilo mnogo plesa, ali publika nije bila oduševljena.

“Ana Gruica napuhana, sirova i netalentirana žena…bože koliko je neuka baš u svemu, glumica?? Strašno!!!”, jedan je od najokrutnijih komentara koje je dobila, a ni ostali nisu puno bolji.

“Gore od ove Ane nije bilo u sve 4 sezone”, “Samo ću reći užas od glume i pjevanja. Pitam se šta ona tu radi”, “Pre preloše, gdje joj je energija?”, neki su od pristojnijih komentara.

Glumica nije ovo mogla prešutjeti pa je na zlobne komenatre i odgovorila, u svom stilu.

“Jesam razvalila??? Ako ništa drugo, jesam forume!
Dajte ljudi, odmorite malo od preteških impresija. Zaboravljate, ovo je show za zabavu, pa ako ste se i nasmijali jer nisam dobro pjevala, eto ga – zabavili ste se!
Ali zato, budite ljudi, priznajte da sam nenadmašno mahala bokvima. Da je išta…”, napisala je i poklopila sve koji su imali nešto ružno za reći o njoj.

>>> ‘Napuhana, sirova i netalentirana žena’: Gledatelji TLZP-a okrutno ‘popljuvali’ Gruicu, a ni Petka i Bagarić nisu zaobišli


Komentari