Grubnić otkrio što prvo ‘hvata’ kada se probudi: ‘Nakon toga mogu dalje nastaviti s obavezama’

FOTO: Instagram

Modni stilist Marko Grubnić ne krije da u svoj izgled ulaže puno truda. Pored skupocjenih krpica, ovaj 38-godišnjak na svakodnevno radi na sebi kako bi se dobro osjećao u svojoj koži. Ne kaže se bez razloga “u zdravom tijelu, zdrav duh”, a Grubnić je toga itekako svjestan.

Za 24 sata je otkrio kako svoj dan ne može započeti bez mobitela, doručka i teretane. Svako jutro se budi u šest ujutro te se zahvali Bogu što se probudio, kao i na novom danu.

“Prakticiram zahvalnost svakodnevno. Mislim da je to jako važno. Nikada se ne bavim se drugim ljudima, njihovim životima, ni ružnim pričama. Fokusiran sam isključivo na sebe i svoje ciljeve”, kaže Grubnić.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

Prva stvar koju ujutro uhvati je – mobitel.

Mobitel, da. Njega prvog hvatam. Pročitam sve mailove, prođem kroz sve obaveze koje imam tog dana i onda mogu dalje”, objašnjava.

Zatim slijedi doručak, a stilist ne može bez slatkog. Ujutro pojede žitarice, voćne jogurte i voće. Ističe da iz kuće ne izlazi ako nije doručkovao, “pa makar kasnio na sastanak Bradu Pittu”. I naravno, odlazak u teretanu. Fitness u životu Grubnića ima veliku ulogu, te mu je dan bez vježbanja “izgubljen”.

“Sve nekako ode po zlu, počnem krivo jesti i onda sam džabe vježbao sve ovo vrijeme. Bar je tako u mojoj glavi jer tjelovježba je za mene zaista postala lifestyle”, kaže Marko.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

 Priznaje i da vjeruje u Zakon privlačnosti te da si sami kreiramo život kakav želimo. Ističe da moramo biti ustrajni da sami napravimo pozitivan pomak.  Zdrave navike i fokus na ono pozitivno su najbitniji.

“Živim tako već dugo i ja sam živi dokaz da Zakon privlačenja funkcionira. Moram priznati kako se osjećam potpuno ostvareno u svojem životu, i privatno i poslovno, zaista. Zahvaljujući tome imam baš sve što želim i ne fali mi apsolutno ništa u životu, dapače beskrajno uživam u njemu”, kaže stilist, a sudeći po njegovom osmijehu kojeg gotovo nikad ne skida s lica, ima potpuno pravo.


Komentari