GRUBNIĆ OBJAVIO VELIKU NOVOST: Morao je o tome šutjeti gotovo godinu dana, stižu mu čestitke

Foto: Instagram

Stilist Marko Grubnić na svom Instagram profilu otkrio je veliku novost pratiteljima. Čestitke se samo nižu, a Zagrepčanin je ovu tajnu čuvao gotovo godinu dana.

“Dragi moji, napokon Vam mogu otkriti skoro godinu dana čuvanu tajnu. Točnije projekt na kojem sam radio cijelo ovo vrijeme. Odmah na početku želim Vam reći da me kroz ovaj projekt vodilo samo i isključivo srce. Upoznao sam predivne ljude čije su me priče i sudbine dirnule duboko, kao što će siguran sam, dotaknuti i gledatelje Nove TV,” započeo je objavu Marko i otkrio o kakvom se projektu radi.

 

View this post on Instagram

 

Objavu dijeli Marko Grubnic (@markogrubnic)

 Grubnić će voditi “Ekstremni Makeover”

“Prikazat ćemo potresne, ali beskrajno inspirirajuće životne priče i ljudske sudbine, težak i bolan put do transformacija koje mijenjaju živote iz temelja, ali i pokazati kako se s puno volje, upornosti i snage dolazi do konačnog osmijeha, pa čak i suza radosnica na kraju. Beskrajno sam ponosan što sam dio ovog projekta u kojem imamo priliku nekome promijeniti život na bolje. Cijelom timu sam zahvalan jer smo zajedno našim hrabrim kandidatima vratili osmijeh na lice i život učinili vedrijim i svakako ljepšim, a srce mi govori da smo tek na početku, i da ćemo još jako puno života dotaknuti i promijeniti na bolje kroz ovu rubriku u In Magazinu.

Veselim se svakom novom kandidatu kojeg ću upoznati i voditi ga kroz transformaciju života. Gledajte nas svakoga dana (od ponedjeljka do petka) u In Magazinu na Novoj TV u Ekstremnom Makeover-u. Krećemo u ponedjeljak 4. listopada”, najavio je stilist.

U komentarima su mu se javile i brojne poznate kolege poput Nives Celzijus koja je poručila da “jedva čeka”, Dalibora Petka, Indire Levak, Ivane Vide… Čestitke mu konstantno pristižu ispod objave, a što nam Grubnić sprema doznat ćemo za par dana.

Komentari