Grubnić novom frizurom raspametio sve pa čak i Nives Celsius: ‘Ti si prezgodan, ne mogu te prestati gledati’

Instagram

Marko Grubnić ponovno je šokirao javnost, ali i kolege sa estrade. Ovaj put, modni stilist to je postigao drastičnom promjenom frizure. Naime, prije nekoliko dana modni mačak je išao na nadogradnju kose pa sada zagrebačkim ulicama šeta s vjetrom u dugoj i lepršavoj smeđoj kosi do ramena koja na vrhovima ima plave pramenove.

Instagram

“Ovo ljeto ću ostaviti dugu kosu. Jako sam sretan što živim u 21. stoljeću i što mogu koristiti sve čari istoga, pa tako i to da ti za samo nekoliko sati sjedenja u frizerskom salonu može narasti prekrasna duga kosa, a bez da se mučiš puštajući ju godinama – kazao je Grubnić za 24sata. Dodao je kako uživa u svojoj kosi te da su njegovi prijatelji oduševljeni njegovom malom ‘transformacijom’.

Među oduševljenima su i mnoge njegove kolegice sa estrade koje su svoje oduševljenje podijelile na Grubnićevom Instagram profilu.

Instagram

“Znači, ti si prezgodan s ovom kosurdom. Ne mogu te prestat gledat”, napisala je pjevačica i glumica Nives Celsius.

Da mu odlično stoji slaže se i Antonija Blaće. “Kako smo rekli? Furas ko da tako treba ?”, našalila se voditeljica.

Promjenu su podržale i voditeljica i influencerica Hana Hadžiavdagić te plesačica Valentina Walme, sudionica ovogodišnjeg Plesa sa zvijezdama, u kojem je i sam Grubnić sudjelovao i vrlo daleko dogurao.

“Neki mi kažu da ih podsjećam s kosom na Jareda Leta. Ta usporedba mi je cool”, kazao je Marko za 24sata kroz smijeh.


Komentari