GRUBNIĆ DOBIO ODBIJENICU U RIMU: U luksuzni dućan donio svoju miljenicu, no nisu mu mogli pomoći

Foto: Instagram

Marko Grubnić (38), jedan od poznatih hrvatskih stilista, veliku ljubav gaji prema skupocjenim krpicama, a jedan od modnih brendova za kojim je “lud” je i popularni “Chanel”.

S torbicom upravo tog brenda našao se u nezavidnoj situaciji, a o svemu se oglasio na svom Instagram profilu.

Naime, boravio je u Rimu gdje je slučajno oštetio skupocjeni primjerak Chanel torbice, no očekivao je od trgovine da istu popravi o svom trošku. To se pak nije dogodilo.

“Odmah sam je odnio u Chanel dućan u Rimu da mi probaju nekako to popraviti, rekli su mi da oni na žalost ne mogu ništa poduzeti, sve torbe koje oni prodaju u bilo kojoj boji, nakon što ih iznesete iz dućana oni ne mogu apsolutno ništa napraviti kako bi popravili (spasili) kad je u pitanju koža. Bio sam razočaran tim saznanjem”, naveo je.

Foto: Screenshot

Grubnić nikada nije skrivao da su torbice njegov omiljeni modni dodatak, a nedavno je to prokomentirao i njegov “kolega” stilist, Neven Ciganović (50) koji se našao u ulozi člana žirija u RTL-ovoj emisiji “Modni sud”. On pak nije bio oduševljen “Mačkovim” odabirom pa je istaknuo: “Jedino mi smeta torbica jer izgleda kao kantica za zalijevanje cvijeća! Nisam ljubitelj ženskih torbica, ali radi se o Grubniću pa je po tome već prepoznatljiv. Ne mogu ga ni zamisliti s muškom torbom u ruci!”, rekao je.

Inače, Grubnića često imamo priliku vidjeti i s torbicama drugih svjetskih brandova kao što su: Saint Laurent, Bottega Veneta, Christian Dior, a cijene ovakvih torbica si rijetki sretnici mogu priuštiti.


Komentari