‘GRIJEH JE IMATI 4 KILE VIŠE?’ Lana Jurčević se oglasila nakon kritika Lidije Bačić i Nevena Ciganovića: ‘Izgleda grozno’

Photo: Zeljko Hladika/PIXSELL

Pjevačica i poduzetnica Lana Jurčević na ovogodišnjem Porinu pojavila se u dugoj zelenoj šljokičastoj haljini s dubokim rezom. Kombinaciju je dodatno podigla gladijatorkama, a njezin make up je bio besprijekoran. Ipak, navedeni styling se očigledno nije svidio pojedincima, pa se 36-godišnja pjevačica našla na meti kritika u jednoj showbizz emisiji.

Njezina kolegica Lidija Bačić i Neven Ciganović nisu bili oduševljeni Laninom kombinacijom, a komentirali su i da ima višak kilograma.

“Izgleda grozno. Malo se zdebljala, ova korona ne čini joj dobro”, izjavio je u emisiji društveni kroničar Neven Ciganović.

Lana je na svom Instagram profilu ponosno objavila fotografiju u spornoj haljini, napisavši “hvala što ste me pozvali i tako lijepo ugostili”.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli La Lana (@lalana)

 Pored niza komplimenata, brojni pratitelji su se osvrnuli i na kritike od strane Lille i Cigija. Među njima je bila i Lucija Lugomer.

“Ne vjerujem. Posebno mi je tužno kada žena ženi dijeli takve komentare. Pratila sam tvoje storije tijekom večere i baš se vidjelo koliko si sjajila, koliko si se dobro osjećala i zabavila. Pametna, sposobna, hrabra i svoja”, napisala joj je Lucija.

“Ne oprašta ti se ta neka kila koju valjda samo stručno oko Nevena Ciganovića vidi. Mislim, tako su nebitni njihovi komentari, ali produkcija RTL-a se mora zaista zapitati kakvu poruku šalje van s takvim plitkim komentarima na račun izgleda javnih osoba, kako to utječe na mlade žene (i muškarce) i je li to u skladu s onim što propagiraju van ovog formata emisije! Ti si tako prekrasna, uopće mi nije bilo jasno što pričaju!”, komentirala je jedna pratiteljica.

“Nisam gledala, ali vidim da su se svi iznervirali. Jesi vidjela kako je grijeh imati 4 kile više? Sram me bilo kako sam se usudila. Što tek rade ljudima koji imaju 10, 20, 30 kila više. Uostalom što znači više?”, osvrnula se Lana.


Komentari