Grašo se oglasio na Instagramu prvi put nakon vijesti da ljubi mlađahnu Hanu: ‘Tlo je podrhtavalo od ljepote i ljubavi’

Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Prije tjedan dana domaćim, ali i regionalnim medijima, poput bombe je odjeknula vijest kako 45-godišnji domaći pjevač Petar Grašo ljubi 14 godina mlađu Hanu Huljić, kćer Tončija i Vjekoslave Huljić. Razumljivo, u javnosti se stvorio veliki interes za ovim neočekivanom parom pa se tako s nestrpljenjem prati svaki njihov novi korak. I premda su odbili za medije davati izjave na temu svoje veze te zamolili za privatnost, glazbenik je putem Instagrama prekinuo šutnju, a sve zbog posebnog povoda koji je za njega, po svemu sudeći, bio vrlo emotivan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petar Grašo (@petargrasoofficial)

Naime, Grašo je prije nekoliko dana održao nastup u Hrvatskoj Kostajnici, a koliko mu je isti značio, pojasnio je i u dirljivoj objavi. ˝U petak je podrhtavalo tlo u Hrvatskoj Kostajnici, ali na sreću ovog puta od ljepote, glazbe i ljubavi. Hvala vam što ste unatoč svemu što ste prošli zadržali veliko srce i učinili nam ovu večer nezaboravnom˝, napisao je glazbenik ispod snimke s nastupa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Petar Grašo (@petargrasoofficial)

Inače, kako je naglasio za Jutarnji list, glazbenik nikada nije koristio javnost kao platformu za prezentaciju svog privatnog života, kako u teškim, tako i u lijepim trenucima pa je tome odlučio ostati vjeran. Njegova nova odabranica, 14-godina mlađa pjevačica, kratko je za Večernji list poručila: ˝Još neko vrijeme ne bih davala izjave. Kada se sve malo slegne. Hvala na razumijevanju˝.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

Komentari