‘GOVORE DA SE NISI UKLOPIO’ Udovica Rajka Dujmića napisala je bolnu objavu šest mjeseci nakon tragedije

Photo: Borna Filic/PIXSELL

Nakon teške prometne nesreće, kada je izgubio nadzor nad svojim VW Tiguanom i sletio u provaliju u blizini Ravne Gore, Rajko Dujmić izgubio je život. Jedan od najpriznatijih domaćih glazbenika i skladatelja preminuo je u bolnici na Sušaku, a s njegovim naglim i preranim odlaskom još uvijek se nije pomirila udovica Snježana.

Prošlo je točno pola godine od tragedije, a Snježana se danas oglasila na svom Facebooku i ganula mnoge prijatelje i obožavatelje pokojnog Rajka.

“Rajko moj, prošlo je 6. mjeseci od kad te nema. Pada sitna kiša, puše jugo, tužna sam, jer ništa, ali baš ništa nije onako kako smo ti i ja željeli, i nadali se da će biti. Govore da se nisi “uklopio”, jer nisu htjeli priznati da si oduvijek poseban i posebnijih od svih. Razumio si ljude, ali oni nisu željeli razumjeti tebe. Rekao je Neno Ninčević da si se stalno pitao da li te ljudi vole, onoliko koliko si ti volio njih. Ti si živio za ljubav, i govorio: “Kad znaš voljeti, onda znaš i razumjeti i shvatiti i oprostiti.” Sretna sam, i ponosna što sam 33. godine bila dio tvog života, Za mene jedna zvijezda na nebu najjače sjaji, i nikada se neće ugasiti, a ta zvijezda si ti Rajko”, poručila je Snježana uz pjesmu “Vrati se s kišom” koju izvodi Neda Ukraden.

“Predivno ste ovo napisali”, napisala je u komentaru pratiteljica.

“Uvijek će nam svima faliti”, dodala je druga.


Komentari