Gospodin Savršeni: Karolina iznenadila izjavom o seksu na prvom spoju, Dijana otkrila nestašnu stranu

Foto: RTL

Šarmatni fizičar i ovogodišnji gospodin Savršeni, Antonio, u četvrtak je u emisiji “Gospodin savršeni” djevojke odnio na zanimljivi grupni spoj.

Nakon povratka iz Istre, Toni je na spoj pismom pozvao Josipu, Oliveru, Danijelu, Polinu, Brunu, Karolinu, Amru i Dijanu, čime je popravio napetu atmosferu među djevojkama.

Ovog puta, odabranice i gospodina savršenog dočekala je zanimljiva strateška igra koja je djevojke dovela na šahovskom polju. Naime, pred njima su se našla pikantna pitanja poput “Jeste li ikad ikome rekli volim te?”, “Jeste li za seks na prvom spoju?” ili “Jesu li vam čarape u krevetu seksi?”. Ukoliko su djevojek ponudile isti odgovor kao i Toni, mogle su napraviti korak na šahovskom polju u kojem god smjeru žele, a cilj im je bio doći na drugu stranu ploče. Zanimljivo, mogle su i izbacivati druge djevojke s ploče, čime se pokazala netrpeljivost među damama.  Na meti se, zbog poljupca s Tonijem, našla Amra.

„Na šahovskoj ploči se pomalo kristaliziraju klanovi i vidim da je situacija u kući napeta. Zaredale su se s izbacivanjem Amre i nije to bilo lako za gledati“, uočio je Toni.

Bruna je rekla kako Amra užasno puno laže, a ni Danijela nije imala lijepe riječi za djevojku čije su se usne spojile s Tonijevima.

„Ne volim osobe koje su dvolične, koje petljaju i izmišljaju“, rekla je Danijela.

Tonija je također iznenadio i Karolinin odgovor da joj je u redu seks na prvom spoju.

 „Doživio sam Karolinu kao djevojku kod koje je upitan i poljubac na prvom spoju pa me
je ovo pitanje malo iznenadilo…“ rekao je Splićanin.

Igru kompatibilnosti nakraju je osvojila do sada vrlo samozatajna Dijana, pa je djevojak iz Austrije osvojila romantičan spoj u stilu “50 nijansi sive”.
„Imam osjećaj da je Dijana neiskvarena i privlači me ta njena samozatajnost“, priznao je Toni.

S Dijanom je podijelio intimne trenutke poput iskrenog razgovora i zagrljaja. No, ono čime je iznenadila je stavljanjem Toniju poveza na oči, nakon čega mu je raskopčala košulju pa ga nesigurno, ali zadovoljno, ispipala.

„Bilo je nježnosti, ali kao da mi je nešto falilo…“ komentirao je Toni.

Ostale su se djevojke u međuvremenu vratile u vilu, a odnos Olivere i Amre dodatno se zaoštrio.
„Trebamo staviti životopise, biografije, uspjehe jedna pored druge, trebamo pogledati koliko je koja knjiga pročitala. Ne želim da se ravnamo po Instagramu, po silikonima, po broju muškaraca s kojima smo bili“ rekla je Amra zaključivši da su je druge cure napale jer se osjećaju ugroženo.

Djevojke je iznenadio i posjet poznate atrologinje Anđelke Šubašić.

„Imate neku tajnu privlačnost s tim dečkom kad ste nasamo, ljubavnička je to veza, ali ne ljubavna“, otrkila je astrologinja Josipi što zvijezde kažu.

Josipa je to shvatila kao vjetar u leđa, no ostale se cure s time ne bi složile.

Komentari