‘GOSPODIN DRPIĆ JE FAN MESA’ Razveli su se prije osam godina, ali Nives i dalje kuha bivšem suprugu

Foto: Instagram

Iako se kaže kako nije pristojno viriti u tuđi tanjur, otkako je Instagrama sve više poznatih i nepoznatih s pratiteljima dijeli svoje dnevne menije, a mnogi su se kroz društvene mreže pokazali i kao vrsni kuhari. Jedna od njih je i svestrana spisateljica, 40-godišnja Nives Celzijus koja je za InMagazin otkrila kako izgleda priprema adekvatnog jelovnika za njezinu obitelj.

Naime, kao majci dvoje tinejdžera, kćeri Taishe i sina Leona, svakodnevno kuhanje za Nives je pravi izazov.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Nives Celsius (@nivescelsius)

˝Ja imam jednu kompleksnu situaciju. Ja imam dijete koje je vegetarijanac, imam pak Taishu koja s druge strane jede ribu, i samo ribu, ne jede meso, onda sam tu ja koja sam svejed, onda tu imamo i gospodina Drpića pa i njega treba nešto nahraniti, on je više fan mesa. Uglavnom treba zadovoljiti sve te brojne ukuse i to je dosta teško˝, priznala je 40-godišnjakinja za spomenuti medij.

Inače, Nives i Dino Drpić, bivši nogometni branič, u braku su bili od 2005. do 2014. godine, a iako su točku na kraj svoje ljubavi stavili prije skoro osam godina, i danas su u odličnim odnosima, prvenstveno zbog djece koja su im uvijek bila na prvom mjestu.


Komentari