‘GORI SVE’ Osebujni Danijel Boto danas pjeva o botoksu i u potrazi je za poštenom djevojkom: ‘Bio sam s jednom Dalmatinkom, ali je puklo’

Screenshot Una TV

Hercegovačka zvijezda Danijel Boto početkom 2000tih punio je zagrebačke klubove kada se proslavio u čuvenoj emisiji Red Carpert. 2017. godine publiku je nasmijao u showu “Zvijezde”, a  sada, nakon pauze od medijske pažnje, Boto se vraća u velikom stilu.

Ima novu pjesmu “Botoks”, a kakve su reakcije u rodnoj Čapljini istražio je Boto pred kamerama Une TV.

“Prva liga”,  “Ekstra”, “Gori sve”, komentirali su sugrađani novi hit.

“Svi me pamte po mom hitu iz 2006. koji se zove ‘Svi svi, svi, ajmo ruke gore’. U Čapljini gdje god prođem, ljudi me pozdravljaju. Jako je lijepo biti zvijezda u svom gradu”, kaže s osmijehom na licu Boto.

A razloga za slavlje itekako ima, jer koga god pita o “Botoksu”, reakcije su isključivo pozitivne.

“Danas ljudima treba puno smijeha u ovim teškim vremenima. Smijeh se ne može platiti. Ja sam sretan kad ljudima izmamim osmijeh na lice”, kaže Boto.

Za Unu TV, progovorio je i o tremi ispred kamera:

“Ja sam lagan kao papir. Uopće nemam tremu, a baš mi je ova nova pjesma dobrodošla jer govori o ženama koje pate na društvene mreže. Ja samo želim reći da sam za slobodu izbora i nemam ništa protiv botoksa”.

Boto trenutno solira i nada se da će doći “poštena” djevojka.

“Trenutno sam solo, bio sam s jednom Dalmatinkom, ali je puklo. Nije išlo, nismo se mogli dogovoriti u puno stvari. Meni je kod djevojke samo bitno da je poštena i iskrena. Nadam se da ću se lijepo skrasiti”, poručuje Danijel Boto.

Komentari