GORAN NAVOJEC U VEZI S KOLEGICOM? “Prelijepa je, duhovita, šarmantna i svako druženje s njom je užitak”

Facebook

Nedavno su viđeni zajedno i to baš na Dan žena, a nagađa se i kako već žive zajedno.

U glumačkim kuloarima sve se više nagađa kako Goran Navojec i Marija Škaričić njeguju ipak nešto više od same poslovne suranje. Nakon što su u nekoliko navrata viđeni u šetnji gradom, a Navojec je i snimljen ispred Marijine zgrade više puta, glumac je duhovito komentirao njihov odnos.

“Nikad nisam imao ništa protiv dobrog šuškanja”, rekao je Navojec. Marija je ponudila nešto kompleksniji, ali jednako tajanstveni odgovor. “Goran i ja smo, još otkako sam studirala s njegovim bratom Bojanom i tako ga upoznala, u različitim vezama – poslovnim, prijateljskim, neprijateljskim, telefonskim, političkim… Uglavnom, sve skupa – bez veze”, kazala je Škaričić. Nedavno su viđeni zajedno i to baš na Dan žena, a Navojec je samo kazao kako je taj dan na kavu vodio više svojih kolegica.

Prelijepa je, duhovita, šarmantna i svako druženje s njom je užitak“, rekao je Goran pa nastavio, “Poznat sam po tome da se s kolegicama, osim na kavama, družim i po kućama. Ponekad je riječ o poslu, a ponekad o zadovoljstvu. Najbolje je kad se to spoji jer u prečesto čovjek spaja neugodno s beskorisnim”, završio je Navojec, prenosi dnevnik.hr.

Priča se i kako “par” već živi zajedno, a Marija je na to rekla kako nije tajna da oboje žive u centru grada, ali kako joj nije poznato da njih dvoje žive zajedno. Vezu za sada nisu potvrdili, ali je nisu ni demantirali.

Podsjetimo, Navojec se nedavno razveo od dugogodišnje supruge Larise Lipovac, ali s njom je i dalje, kako tvrdi, u dobrim odnosima.

Komentari