Goran Belošević nam je odao kako će izgledati njegovo vjenčanje s Ecijom Ivušić

Foto: Instagram

Goran Belošević, bubnjar domaćeg banda Pravila igre, osim što je javnosti zanimljiv zbog svoje glazbe, zanima ih i zbog svojeg privatnog života. Posebno je to slučaj u zadnje vrijeme, od kada je prije nekoliko mjeseci Goran javno objavio kako se zaručio za također javnosti poznato lice, bivšu TV voditeljicu Eciju Ivušić. Za Zagreb.Info, Goran nam je odao što za njega predstavlja brak i što mu znači ljubav u životu i vidi li se uskoro u ulozi roditelja. Nešto je samozatajniji bio po pitanju odavanja detalja svadbe, no rekao nam je gdje će on i njegova odabranica provesti medeni mjesec.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ecija ? (@ecija_ivusic)

Što je za vas brak i kako bi idealan trebao izgledati? Jeste li tradicionalist?

Mislim da sam u dobroj mjeri tradicionalist i smatram da brak nešto sveto. Međutim, pod tim ne mislim na papir jer on se može lako i poništiti, već onaj unutarnji odnos, ljubav i poštovanje dvoje ljudi. Za mene idealan brak opisuju tri riječi: ljubav, poštovanje i razumijevanje.

Kako će izgledati vaše i Ecijino vjenčanje? Gdje će biti? Hoćeš li pjevati dečki iz Pravila igre? Da nema nikakvih granica, koja svjetska zvijezda bi vam pjevala na vjenčanju?

Za naš poseban dan imamo neke okvirne želje i planove koje ćemo još ipak ostaviti samo za sebe. Ono što svakako mogu potvrditi je da će biti nekolicina regionalnih pjevačkih zvijezda te da će Pravila Igre imati svoj set od 30 minuta. Sve ostalo ćemo otkriti kad za to dođe vrijeme.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ecija ? (@ecija_ivusic)

Planirate li medeni mjesec?

Još nismo ni krenuli s detaljnim planiranjem vjenčanja pa je medeni mjesec poprilično daleko. Vjerujem da će biti neki topliji krajevi, Maldivi, Karibi ili slično.

Vidite li se uskoro u ulozi roditelja?

Svakako se vidimo u ulozi roditelja ali i to će se dogoditi točno onda kad treba. Idemo korak po korak i uživamo u svakom zajedničkom danu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ecija ? (@ecija_ivusic)


Komentari