Golub zaustavio promet u Novom Zagrebu: Policija i vatrogasci hitno intervenirali

autor: zazubice.com

Policija i vatrogasci poslijepodne su zajednički odjurili na intervenciju u novozagrebačko naselje Savski gaj. Vozilima su zaustavili promet na Nehruovom trgu, koji je zbog rekonstrukcije obližnjeg rotora jedina alternativna veza između nekoliko gradskih četvrti pa je ubrzo došlo do zastoja vozila i prometnog čepa. Okupljeni vozači i stanovnici u najmanju ruku očekivali su gašenje požara, jer hidraulične ljestve podizale su se na vrh stambene zgrade, prenose zazubice.com.

autor: zazubice.com

Ubrzo smo doznali kako je promet u Novom Zagrebu zaustavio jedan jedini golub, koji ostao zarobljen na balkonu petog kata stambene zgrade, nakon što je vlasnik balkon zagradio mrežom.

Uznemirena prolaznica o svemu je obavijestila policiju, koja je odmah u pomoć pozvala ekipu Javne vatrogasne postrojbe grada Zagreba.

“Zvala nas je policija pa smo bez previše razmišljanja odjurili na teren. Sada se moramo približiti balkonu i ukloniti mrežu jer u stanu nema nikoga” ispričao nam je vatrogasac koji je svoj zadatak zajedno s kolegama obavio profesionalno i spasio krilatu životinju.

Golub je uz pomoć vatrogasaca odletio u slobodu, a onda se prošetao kvartom i ponosno pozirao prolaznicima.


Komentari