Gold Bar, novo mjesto koje ćete nazvati domom

Foto: Facebook/ Gold Bar

Poslovni kompleks “Green Gold” bogatiji je za još jedno mjesto ugodne atmosfere i još bolje ponude pića. Gold Bar svoja je vrata otvorio novim posjetiteljima prije nekoliko tjedana, a ono što će vas “oboriti s nogu” su njegovo uređenje i uvijek nasmijano osoblje.

Foto: Facebook/ Gold Bar

Franjo Pereković, vlasnik lokala, iza sebe ima iskustva u ugostiteljstvu koje se vidi u izboru pića i cocktaila. Treba istaknuti kako je gospodin Pereković bio profesionalni cocktail majstor na kruzerima diljem svijeta, a svoje znanje dodatno je “podebljao” u Barology Cocktail studiju kojeg vodi Marin Nekić.

Foto: Facebook/ Gold Bar

Odmah prije samog ulaska u prostor dočekat će vas strop ukrašen cvijećem koji ostavlja dojam intimne atmosfere i daje dašak prirode među zgrade poslovnog kompleksa. Za unutrašnje uređenje pobrinula se Marina Nardin iz Luma Arta. Veliki šank kojeg vidite odmah s ulaza, kao stari prijatelj, vas poziva da isprobate više od 100 koktela koliko imaju u ponudi. Osobno preporučujem kušanje različitih vrsti Pina Colada.

Foto: Facebook/ Gold Bar

Osim što je “obični” kafić po danu, Gold Bar kao Batman, u noći postaje pravo mjesto za zabavu. Raznovrsni DJ-evi rasplesat će i najumornije noge nakon cjelodnevnog radnog dana, a tu je i tamburaški sastav “Dyaco”. Lokal će naravno kroz vrijeme dovesti puno različitih zabavljača, tako da je samo pitanje vremena kada će postati novi centar zabave u Zagrebu.

Komentari