‘Godinama sam razmišljala o ovome’ Antonija Blaće podijelila veliku novost s pratiteljima

Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Poznato televizijsko lice i producentica Antonija Blaće odlučila je sa svima koji muku muče s kilogramima podijeliti priručnik kojeg je pripremila.

Ova 41-godišnjakinja na ovaj se korak odlučila poučena iskustvom borbe sa stjecanjem i zadržavanjem zdravih navika.

“Godinama sam razmišljala o nekoj vrsti savjetnika jer kad god bih objavila neki trening ili hranu na svojim društvenim mrežama, dobila bih gomilu upita. Sad sam, evo, napokon odlučila sabrati sve što sam dosad savladala”, poručila je Blaće.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Antonija Blaće (@antonijablace)

 Objašnjava kako je knjiga namijenjena svima koji muku muče s vječnih pet kilograma viška i ne mogu biti dugo na rigoroznim dijetama. Antonija otkriva koje je ona trikove naučila i kako smršavjeti, a jesti zdravo i ukusno. Dijete kod nje nisu urodile uspjehom iz jednostavnih razloga.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Antonija Blaće (@antonijablace)

 “Zato što popularne dijete previše toga isključuju i čim se ljudi vrate na ‘normalnu’ prehranu, krenu opet dobivati kile. Također, često smo na dijeti potpuno nesvjesni zašto se nešto jede ili radi, a kad nema dubljeg razumijevanja, jako je teško slijepo slijediti pravila”, objašnjava TV voditeljica te je s čitateljima odlučila podijeliti nekoliko njoj omiljenih recepata kao što su lažna pizza i tikvice sa sirom.

Iako ne krije da uvesti zdrave navike u život nije lako, Antonije hrabro poručuje da se sve može uz malo volje.


Komentari