Godinama je živjela s bolovima: Tatjana Jurić otkrila kako se oporavlja nakon operacije

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

U svojoj nedavnoj objavi poznata radijska voditeljica Tatjana Jurić otkrila je da njezin oporavak od prošlogodišnje operacije kralježnice ide prema planu. Podijelila je fotografiju iz teretane u koju se, nakon dugog mirovanja, jedva čekala vratiti.

Danijela Martinović podijelila sretnu vijest: ‘To je to, dobrodošla, ja sam najsretnija osoba na svijetu’ 

“Samo da vam kažem, nakon stroge poštede pokreta i rehabilitacije, osam mjeseci nakon operacije, trening ide bez problema! A i mišići se polako vraćaju!”, napisala je Tatjana u opisu fotografije.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tatjana Jurić (@tatjana_juric)

Voditeljica je prošlog ljeta operirala diskus herniju, s kojom je živjela 23 godine. Za operaciju se odlučila nakon što je zbog bolova završila u bolnicu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Tatjana Jurić (@tatjana_juric)

“Nisam se lako odlučila na ovaj zahvat, a sad si mislim što sam čekala. Popodne operacija, sutradan sam iz bolnice išetala bez bolova, uspravna i na svojim nogama. Doslovno. Na leđima imam tri mala šava, ništa, ali ništa me više ne boli, a tko se sa diskus hernijom susreo zna o kakvim je ovdje bolovima riječ”, otkrila je svojim pratiteljima tada.

Vanna poslala poruku mladim kolegama: ‘Uvijek mogu pitati za savjet, ali ne žele’

“Otkad znam za sebe, svjesna sam postojanja svoje desne noge. Povremeno trne sve do malog prsta, boli, steže donji dio leđa. Kad god negdje dođem, sjednem, dižem jednu nogu na stolac, pa uvijek objašnjavam da nisam nepristojna, boli me, ne mogu drukčije sjediti”, objasnila je.


Komentari