Gobac otkrio kako provodi vrijeme bez koncerata, kao i što je naučio tijekom pandemije

Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Davor Gobac, frontmen rock grupe Psihomodo pop, uskoro će proslaviti 57. rođendan, a to što se približava u ulazak sedmog desetljeća ne opterećuje ga previše.

”Kad si mlad i imaš dvije banke, onda misliš da je 40 starost, a zapravo kad uđeš malo u život, skužiš da je 40 godina neka špica života”, govori Gobac za portal Dnevnik.hr.

Osim proslave svog rođendana bliži se i velika 40. obljetnica postojanja njegovog benda Psihomodo pop.

”Mi u ovim godinama izađemo i bez pol frke odradimo dva sata rock and roll koncerta, što je super. Jest da smo sad malo stariji nego što smo bili na početku, ali naučiš raspolagati svojom energijom, uostalom muzika te nosi”, kaže.

Njihovi su koncerti, kako kaže, sportska disciplina, a i sam Gobac priznaje da voli vježbati.

“Neke vježbice radim čisto da me leđa ne bole. Inače vježbam, ali sad ne rade teretane, pa se malo ujutro razgibam. Iz normalnog života najviše mi fali espreso”, ističe. Osim koncerta jedva čeka popiti espresso, a dok mu se želje ne ostvare vrijeme provodi slikajući.

”Naučio sam kuhati kavu, sad ne pijem espresso jer nemam doma aparat, nego si sam skuham kavu. A i rano se dignem, još svi spavaju. Onda ja odem fino dolje s kavom u atelje. Slikam, a što drugo da radim, sad ne kosim travu jer je zima, a grtalicu nisam nabavio”, objašnjava glazbenik.

 


Komentari