GLUMICA ŠOKIRALA TRANSFORMACIJOM: ‘Ovako izgleda vražja kćer’

Foto: Instagram

Popularna holivudska glumica Megan Fox (35) postala je plavuša zbog nove filmske uloge u filmu  “Johnny and Clyde”, te iznenadila sve svojom drastičnom promjenom.

Na svom službenom Instagram profilu glumica je objavila fotografiju na kojoj pozira u novom seksipilnom izdanju te se pohvalila novom boje kose. Ispod fotografije napisala je: “Ovako izgleda vražja kćer”, pa zatekla obožavatelje.

“O ne, obuzeli su je Kardashiani”, “vrati se u plavo molim te”, “odlično joj stoji ovaj zločesti stav”, “jedino ona može izgledati ovako dobro s plavim očima, tamnim obrvama i svijetlom kosom”, samo su neki od komentara.

Neki obožavatelji su joj zamjerili da pokušava izgledati kao Kim Kardashian te apelirali da se vrati u svoju prirodnu boju.

“Molim te prestani”, “zašto pokušavaš ličiti na Kardashiane”, “o ne, počela je ličiti na Kim”, “šteta, bila je original, a sad samo liči na običnu Kardashian kopiju”, pisali su joj pratitelji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

Glumica koja je najpoznatija po ulogama u filmovima ‘Jenniferino tijelo’ i ‘Transformeri’, ovog puta utjelovila je serijsku ubojicu Alanu u filmu  “Johnny and Clyde”.

Podsjetimo, nedavno je glumica s američkom reality zvijezdom Kourtney Kardashian (42) snimala kampanju za Skims, liniju dojnjeg rublja kojeg je osnovala Kim Kardashian (40).

Glumica se u svibnju 2020., nakon deset godina braka razvela od holivudske dobrice Briana Austin Green (46) , pa je uskoro službeno potvrdila vezu s reperom Machine Gun Kellyjem (31). Iako mnogi ovaj par smatraju nespojivom kombinacijom, Fox se ne obazire na glasine te se čini da dosita uživa u svakom trenutku s novim životnim odabranikom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Megan Fox (@meganfox)


Komentari