GLUMICA ŠOKIRALA PRIZNANJEM ‘Ponudila sam suprugovu spermu prijateljici koja je željela biti majka’

Foto: Instagram

Ne događa se svaki dan da vam najbolja prijateljica ponudi opciju da koristite spermu njezinog supruga kako bi se ostvarili u ulozi majke, a upravo je to učinila 43-godišnja glumica Ginnifer Goodwin. Kako piše Page Six, zvijezda filma ‘Njemu baš i nije stalo’ ponudila je spermu 43-godišnjeg Josha Dallasa, s kojim je u braku od 2014. godine, prijateljici koja želi imati djecu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ginnifer Goodwin (@ginnifergoodwin)

˝Inače, ponudila sam njegovu spermu jednoj od svojih najboljih prijateljica koja je trebala biti samohrana majka˝, otkrila je tijekom intervjua u emisiji “Pop Culture Spotlight” s Jessicom Shaw, piše spomenuti medij.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Ginnifer Goodwin (@ginnifergoodwin)

˝Moj suprug i najbolji prijatelj rekli su da bi to bi moglo dovesti do komplikacija, a ja sam rekla da samo osjećam da joj treba pomoći˝, dodala je glumica koja je pojasnila i kako je u jednom trenutku stvarno bila ozbiljna i rekla da bi to mogli dogovoriti jer bi joj bilo drago da na svijetu ima više malih ljudi kao što je njen suprug Josh.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Josh Dallas (@joshdallas)

No, unatoč njezinoj najboljoj namjeri, suprug i prijateljica ipak su joj uspjeli objasniti da si ne žele tako zakomplicirati život i odnose. Inače, u sedam godina dugom braku, Ginnifer i Josh su dobili dvojicu sinova – sedmogodišnjeg Olivera Finlaya i petogodišnjeg Huga Wilsona.

Komentari