GLUMICA PALA U STUDIJU! Nezgoda nije prikazana u TV prijenosu: ‘Sandala mi se otkačila’

Screenshot: HRT

Iako padove natjecatelja više vežemo za ‘Ples sa zvijezdama’, jedan se ovog vikenda dogodio u showu ‘Zvijezde pjevaju’. Izlazeći na pozornicu, glumica Lucija Šerbedžija doživjela je, naime, nezgodu s cipelom.

TKO JE MLADIĆ ZA KOJIM SU HRVATI POLUDJELI? Sin je slavnog domaćeg glumca, a kada je zapjevao nitko nije ostao ravnodušan

Njezin se pad nije vidio u televizijskom prijenosu, a detalje je Lucija ispričala u podcastu koji na YouTubeu prati sve ‘zakulisne igre’ popularnog HRT-ova showa.

‘Vidjet ćete puno dobre zabave, puno dobrih pjesama, fenomenalnu atmosferu, a moj pad se, hvala Bogu, nije vidio na televiziji’, rekla je Šerbedžija najavljujući reprizu prve epizode, na što ju je voditeljica Uršula Tolj upitala: ‘Pala si?’.

‘Sandala mi se otkačila i ispala’, objasnila je Lucija, a njezina mentorica, pjevačica Ivanka Mazurkijević je dodala: ‘Tražila me da remenčić stavim na 3, ne na 1, a ja to radim, ja sam taj mentor, sandale vežem, za pjevanje sam manje tu. I onda je naravno sandalica odletjela’.

Screenshot: YouTube

Unatoč nezgodi, Šerbedžija je cijelu priču nazvala nezaboravnim iskustvom: ‘Ne da se usporediti s kazalištem, meni je fenomenalno iskustvo. Najveću tremu sam imala zadnjih mjesec dana iščekujući da krene. Već se osjećam kao da smo deseti dan na nekom maturalcu, ekskurziji’.

Podsjetimo, u prvoj emisiji prošle subote nijedan par nije napustio natjecanje. Najviše ocjene dobili su glumac Lovro Juraga i Vjeko Ključarić, a najniže chef Ivan Pažanin i mentorica Zsa Zsa.


Komentari