GLUMICA OTVORENO O TEŠKOM PORODU: ‘Na kraju sam završila na carskom rezu nakon 26 sati trudova i 40 sati nespavanja’

Leona Paraminski (Foto: Instagram )

Hrvatska filmska, televizijska i kazališna glumica, Leona Paraminski (42) rodila je početkom rujna kćerkicu Liv koju je dobila u braku sa suprugom Tinom Komljenovićem za kojeg se udala 10. svibnja 2012. godine.

Glumiti je počela već u osnovnoj školi u Vrbovcu, a njena prva uloga bila je uloga Pepeljuge u osnovnoškolskoj predstavi. Akademiju je upisala 1997. godine i završila 2001. Leona je već odigrala mnogobrojne kazališne uloge, a dobitnica je  ”Zlatne Arene 2002.” za glavnu žensku ulogu u filmu Davora Žmegača “Prezimiti u Riju”. Proglašena je 2. najatraktivnijom ženom na temelju glasovanja portala Iskon 2005., slično se plasirala i u istraživanju provedenom u Globusu.

Za časopis Story, ispričala je kako posljednjih šest godina živi u Los Angelesu te otkrila kako je prošao njen porod.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leona Paraminski (@leonaparaminski)

“Da ne ulazim u detalje, moj je bio težak, dugotrajan i na kraju sam završila na carskom rezu nakon 26 sati aktivnog poroda i 40 sati nespavanja. Uvijek imate dozu straha, ali znate da je to prošla svaka žena koja je rodila na ovaj ili onaj način. Ne razmišljate o tome zapravo, želite da vam dijete samo bude dobro i zdravo”.

“Ja na sreću nisam iskusila divljanje hormona, a trudnoća i razdoblje nakon trudnoće mi prolaze mirno i staloženo”, dodala je te otkrila tko je zaslužan za odabir imena njihove kćerkice Liv.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leona Paraminski (@leonaparaminski)

“U šali kažemo da imamo dijete s balkanskom dušom, američkom putovnicom i nordijskim imenom. Uvijek sam imala osjećaj da će naše dijete biti čarobno kao uostalom što misli i svaki roditelj za svoje dijete. Meni je Liv čarobno ime, a znači doslovno ‘život’, a na staro nordijskom ima i značenje – sklonište”.

Leona je otkrila i kako se nosi s majčinskom ulogom nakon poroda.

“Izazovno, predivno, zabavno, iscrpljujuće, neopisivo lijepo na emotivnoj razini. Ta ljubav i ispunjenost se ničim ne mogu usporediti. Dani su samo posvećeni njoj u potpunosti, uživamo u šetnjama, igranju, druženju, manje uživamo u nespavanju noćima, ali to su početničke muke i nikada se skroz ne možete pripremiti na roditeljstvo, svaki dan je nova avantura, nove promjene i uzbuđenje u njenom svijetu koje zajedno prolazimo s njom i pritom otkrivamo ponovo i same sebe”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leona Paraminski (@leonaparaminski)


Komentari