GLUMICA OTKRILA KAKO SE SLAVI ROĐENDAN U TRIDESETIMA: ‘Bez štikli i partija, bez plesa i alkohola’

Foto: Instagram

Lana Gojak Bajt je hrvatska kazališna i televizijska glumica koja je javnosti poznata po ulozi u seriji ”Ne daj se, Nina”, početkom kolovoza postala je majka kćerkice Pine, a sada je na društvenim mrežama otkrila kako je proslavila 38. rođendan.

”Ovako sam ja potpuno neuobičajeno proslavila jučerašnji 38. rođendan! Bez velike pompe i dvodnevnog slavlja, bez štikli i partija, bez plesa i alkohola. Kad je srce na mjestu i kad imaš s kim podijeliti najveću radost, i jabuka je dovoljna”, napisala je ispod fotografije.

”Hvala svim čestitarima na lijepim željama! Živjeli! Šampanjac otvaram na svoj drugi rođendan, 1.8., kad malo zatopli i kad brojke budu manje i druženja sigurnija”, dodala je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lana Gojak Bajt (@lana_gojak)

Inače, Gojak je nedavno na društvenim mrežama progovorila o dojenju te je objavila fotografiju na kojoj doji kćer dok nju hrani otac i pomaže joj u majčinskim obavezama.

“Ovo je vjerojatno najneinstagramskija fotka ikad i dugo se premišljam objaviti je ili ne. Objavljujem je jer mi je jako draga i pokazuje koliko je za uspješno dojenje potrebna podrška i ljubav okoline. Evo me tata hrani dok ja hranim Pinu koja je ovdje imala svega mjesec dana. Podoji su bili svakih sat, sat i pol vremena i trajali po pol sata. Dakle na cici non stop, nemalo puta ne stigneš ni na WC, a kamoli jesti i piti. A sve to moraš da bi imao mlijeka, ispričala je glumica, a mnoge majke su joj pružile podrške te napisale da se suosjećaju s njom.

Gojak je dobila kćerkicu Pinu u braku sa suprugom Sinišom Bajtom, vjenčali su se magičnoj Italiji prije dvije godine.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lana Gojak Bajt (@lana_gojak)


Komentari