Glumica Mila Elegović se povlači iz javnog života: ‘Osjećam da je došlo to vrijeme’

Svaki novi dan nosi i nove izazove, a u kojem smjeru su krneuli izazovi Mile Elegivć, otkrila je u intervjuu za 24 sata.

Glumica i pjevčica nije previše htjela ulaziti u planove privatnog života, ali se je otvorila i priznala kako njezini putevi idu u drugom smjeru. Osim toga, predstavila je svoj novi projekt, koncert s pričom nazvan ‘Mila show’. Premijerno ga je izvela u petak, 26. travnja na Glumačkom festivalu u Krapini.

“Ovo je jako osoban trenutak za mene. Ovim koncertom planiram elegantno smanjiti javni doživljaj jer meni to životna faza nalaže. Zadovoljna sam i načinom života i izgledom, ali jednostavno se život stalno mijenja i te faze treba prihvatiti. Mičem se iz javnog života. Neću biti prisutna na način na koji sam bila dosad jer osjećam da je došlo to vrijeme”, ispričala je za 24 sata.

Objasnila je kako neće potpunosti nestati, ali će biti manje prisutna u medijskom prostoru.

“Mene pokreće strast za mojim poslom. Puno sam mu u životu dala i žrtvovala, strašno sam mu se puno posvetila i stavila ga na prvo mjesto jer ga jako volim i volim biti na sceni. Nikad sebe nisam morala tjerati na posao. Ali kad ste u medijima dugo kao što sam ja, 25 godina, ako ne i više, shvatite da vas sve to troši. Treba mi malo mira i tišine. Zato će koncert biti točka na ‘i’ iza koje slijedi diskretnija javna faza, ako je to moguće, a mislim da jest (smijeh)”, rekla je za 24 sata.

Komentari