Glumica Marijana Mikulić iskreno o odgoju sinova: ‘Nestašni su, ali i neiskvareni’

Marijana Mikulić (Foto: Instagram/Marijana Mikulić)

Glumica Marijana Mikulić jako je aktivna na svojim društvenima mrežama, gdje često sa svojim pratiteljima dijeli fotografije iz privatnog života. U novom intervjuu za Story, glumica je otkrila kako ju najsretnijom čini to što ima trojicu sinova koja su neiskvareni i dobri.

“Dječaci su, nestašni su i rade gluposti i vičem i svega bude, ali nekako sam najponosnija da mi je Bog dao takvu djecu da su dobra srca. Što god oni radili da su dobri, nisu iskvareni i uvijek kada mogu napravit će nešto dobro. Koliko god su nestašni, da su na kraju neiskvareni”, kazala je širokobriješka glumica. Također, priznala je da s roditeljima koji ju upitaju savjet dijeli samo vlastito iskustvo.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marijana Mikulić (@maremikulic)


“S roditeljima koji ju upitaju savjet dijeli samo vlastito iskustvo. ‘Ja sam samo mama koja je, u odnosu na neke druge roditelje, još uvijek relativno kratko u svemu tome, pa mogu reći samo neko svoje osobno iskustvo, ali ljudima i to puno znači. I meni je puno značilo u početku, pomoglo mi je da nađemo svoj put u svemu tome”, poručila je Marijana.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Marijana Mikulić (@maremikulic)

Podsjetimo, Marijana Mikulić je u više navrata govorila o problemima u razvoju i govoru svoga sina Jakova, ali i o velikim problemima u zdravstvenom sustavu koji dovode do dugih lista čekanja za pregled.

Komentari