ECIJA OJDANIĆ PORUČILA: ‘I neka nam jedini kamen smutnje bude što ja navijam za Hajduk, a ti za Dinamo’

Foto: Instagram

Kazališnu, televizijsku i filmsku glumicu, Ecija Ojdanić (46) često na društvenim mrežama dijeli trenutke iz privatnog života, a ovog puta je na Instagramu gdje je prati više od 50 tisuća ljudi, podijelila fotografiju sa sinom Jakovom (12) u naručju dok je bio beba.

”Ova beba koju držim u naručju slavi veliki dvanaesti rođendan! Sve moje najvrjednije stane u ovaj zagrljaj, i kuće, i najluđa putovanja, i najuspješnije predstave, i nagrade, i tajni računi na Kajmanskim otočjima! Da si i dalje, i zauvijek, nasmijano, vedro dijete koje širi ljubav i zafrkanciju! I neka nam jedini kamen smutnje bude što ja navijam za Hajduk, a ti za Dinamo! Volimo te, Milo dijete naše! Tvoji mama, tata i seka Cvita”, napisala je Ecija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic)

Podsjetimo, glumica je sina Jakova rodila 2009. godine, u svom drugom braku, a s bivšim suprugom Antom Viljcem ima kćer Cvitu. Nedavno je na društvenim mrežama podijelila još jedan obiteljski portreta gdje pozira s majkom i ocem u zagrljaju.

“Povodom jučerašnjeg Dana djece, koliko god da sam presretna činjenicom da imam svoju djecu, toliko mi se srce ispuni milinom što sam još uvijek nečija curica”, poručila je pa raznježila pratitelja.

”To je pravi blagoslov…imati žive roditelje”, ”Blago vama”, ”Kako divno zvuči nečija curica! A vjeruj i izgledaš kao curica”, ”Najljepše razdoblje života. Imati djecu i biti dijete, ” Lijepa obitelj”, samo su neki od komentara koje je dobila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ecija Ojdanic (@ecijaojdanic)

Komentari