Glumac iz Kumova otvoreno o snimkama s muškarcem: Stizali su ucjenjivački e-mailovi, smršavio sam, nisam mogao spavati

Foto: Instagram

Osječki glumac Vladimir Tintor (43) kojeg gledamo u serijalu ‘Kumovi’ za Gloriju je otkrio kako mu je prije deset godina zbog objave intimnih fotografija karijera bila ugrožena, no više se ne srami svoje seksualnosti. Potaknut time, na popularnoj društvenoj mreži TikTok od 2020. godine savjetuje žrtve bullyinga u školi.

Podsjetimo, kada je 2008. godine završeno emitiranje serijala ‘Zabranjena ljubav’, Tintora deset godina nije bilo u javnosti. Naime, tada su objavljene privatne fotografije na kojima se ljubi s muškarcem.

Na pitanje zašto ga je to toliko pogodilo, Tintor je odgovorio: “Zato što sam postao svjestan u kakvom okruženju živimo. Hoću li ja javno govoriti ili pisati o svojoj seksualnoj orijentaciji, kada i kome ću to reći, a kome ne, to je trebala biti moja odluka, moj izbor. Ne tuđi. Postao sam žrtva sustavne psihičke torture.”

Glumac je dalje ispričao: “Svake srijede, šest mjeseci, stizali su ucjenjivački e-mailovi. Po dvije fotografije, posve bezazlene, da mi se pokaže da ‘neki’ mogu sve što hoće, da imaju slike koje su bile samo u mojem kompjutoru. Kako je to izvedeno, ne znam.”

Tintor sumnja na određene osobe koje su mogle stajati iza te objave te dodaje: “Nikome nikad nisam učinio ništa nažao da bi mi se tako osvećivao. Riječ je jednostavno o zlim ljudima.” Kaže kako tada nije imao savjetnika za medije pa nikoga nije htio opterećivati ovom agonijom, a nadao se da slike ipak neće izaći u javnost.

Na pitanje kako je doživio objavu fotografija, kazao je: “Bila je nedjelja, šest sati ujutro. Šokiran, gledao sam kako broj pregleda raste iz minute u minutu. Ljudi su se počeli baviti mojom intimom, životom…”

U to vrijeme uz njega je bila nekolicina rijetkih i pravih prijatelja i roditelji koje nije htio opterećivati detaljima. “U tih deset dana ludila smršavio sam nekoliko kilograma, nisam mogao jesti, spavati”, rekao je.


Komentari