GLUMAC BEN AFFLECK PROGOVORIO O PROBLEMIMA S ALKOHOLOM: Za sve je kriva bivša supruga

Foto: Twitter kolaž

Planetarno popularni američki glumac, Ben Affleck (49) tijekom gostovanja u emisiji “Howard Stern Show”, progovorio je o svom dugogodišnjem braku s bivšom suprugom, glumicom Jennifer Garner (49).

Na pitanje voditelja što bi se dogodilo da je ostao u braku, glumac se nije dugo dvoumio, a njegov odgovor neke je neugodno iznenadio.

”Vjerovatno bih još uvijek pio. Počeo sam da pijem, jer sam bio zarobljen”, priznao je pa dodao kako nije bio sretan u u braku.

“Pomišljao sam kako ne mogu otići zbog svoje djece, ali nisam bio sretan i nisam znao što raditi. I onda bih popio bocu viskija i zaspao na kauču, što se nije pokazalo dobrim rješenjem”, nastavio je Affleck.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by – ??? ??????? – (@benaffleckfc_)

Inače, hollywoodski glumac je više puta odlazio na rehabilitaciju od ovisnosti o alkoholu i to 2001., 2017. i 2018. godine nakon razvoda s Garner.

“U konačnici, pokušavali smo, pokušavali i pokušavali, jer smo imali djecu, ali oboje smo osjećali da ne želimo da naša djeca to gledaju kao model braka. Sve što ste mogli pročitati u vijestima o našem razvodu bila je glupost. Istina je to da smo odvojili vrijeme i donijeli odluku. Rastali smo se. Imali smo brak koji nije uspio. Ovo se događa. Ona je netko koga volim i poštujem, ali i netko s kim više ne bih trebao biti u braku”, priznao je Affleck.

Podsjetimo, bivši supružnici su se vjenčali 2009. godine te su dobili kćeri Violet i Seraphine Rose i sina Samuela, a razvod je uslijedio nakon skoro 10 godina.  Ipak, ostali su u dobrim odnosima zbog djece, a ona je uz njega bila i nakon razvoda kada je završio na još jednoj rehabilitaciji.

Osim toga, Garner je javno podržala novopečenu Affleckovu vezu s pjevačicom Jennifer Lopez (52) jer joj je stalo do njegove sreće, jednako kao i do njihove zajedničke djece.


Komentari