GLEDATELJI RAZOČARANI IZBOROM ‘SAVRŠENOG’: Ova prenoći i hop – pobjednica’, ‘Izigrao si Karolinu’, ‘Ja sam malo u šoku!’

Toni Šćulac i Stankica Stojanović (Foto: RTL)

Toni Šćulac, poznatiji kao ‘Gospodin Savršeni’ u sinoćnjem finalu showa odabrao je Banjalučanku Stankicu Stojanović.

“Cijela ova naša priča je od samog početka u mojim očima bila savršena i ništa ne bih promijenio. Ti si savršena žena u koju sam se zaljubio do ušiju i bez koje više jednostavno ne mogu zamisliti život! Moje srce pripada tebi i naša priča počinje sad. Ovo je više od onoga po što sam došao i ja sam najsretniji čovjek”, rekao je Toni Stankici.

Na kraju emisije pao je i strastveni poljubac, a Tonijeva odabranica poručila je da ih daljina neće spriječiti u daljnjem razvoju veze:

“Split, Banja Luka, gdje god! Ne sumnjam da se nećemo snaći bilo gdje, smatram da sad imam savršenu osobu pored sebe”.

Vrlo brzo su se počele nizati reakcije na društvenim mrežama showa. Dok neki podržavaju Tonijev odabir, drugi su sigurni da ova veza neće opstati, kao i da je ‘Savršeni’ napravio veliku pogrešku.

‘Baš su golupčići’

“Predivna žena. Samo bi budala pustila takvu ženu. Nadam se da su zajedno, povezali su se, to je najvažnije”, “Meni oni tako odgovaraju zajedno, bez obzira što je to sigurno bila veza kratkog vijeka, baš su kao dvoje golupčića. Toliko prigovora bilo za Stankicu, a ja nisam primijetio da je nešto loše napravila, da je glumila. A obično primijetim za druge”, “Drago mi je, ona mi djeluje zrela osoba i kao da će mu biti čvrst oslonac i jak vjetar u leđa. Nadam se da su i ostali zajedno”, neki su od pozitivnih komentara gledatelja.

Bilo je i onih koji su šokirani.

“Ja sam malo u šoku. Uvjeren da je Karolina njegov izbor, kad ono iznenađenje. Iako Stankica- žena i pol,top”, napisala je jedna gledateljica.

‘Nisu nikakav par’

Pojedinci su jako razočarani i tvrde da je presudilo to što je Stankica prenoćila kod Tonija za vrijeme showa.

“A zašto je lagao Karolinu i čak izjavio joj ljubav? S pravom je djevojka bila ukočena i preplašena. Izigrao ju je na kraju, a sedam puta na dejt ju izvodio. Ova prenoći i hop pobjednica”, “Stankica koju nije primijetio 80 posto vremena. Odjednom poslije provedene noći u njegovom stanu on je zaljubljen”, “Nisu mi nikakav par, ne stoje si uopće. Mislim da je baš pogriješio. Ali, tko smo mi da sudimo, neka je sa srećom”, pisali su nezadovoljni pratitelji emisije.


Komentari