Gledatelji ‘Gospodina Savršenog’ nezadovoljni Tonijevim izborom: ‘Nadam se da si vidio kakvu grešku života si napravio’

Foto: RTL

U sinoćnjoj polufinalnoj večeri treće sezone ‘Gospodina Savršenog’, na posljednoj ceremoniji ruža stajale su samo četiri djevojke – Amra, Danijela, Karolina i Stankica, a ružu su dobile samo dvije. Splitski profesor i znanstvenik Toni Šćulac (31) odlučio je da u showu ostaju Karolina i Stankica koje su time ušle u finale.

No, gledatelji nisu baš zadovoljni njegovim odabirom pa su svoje nezadovoljstvo izrazili na društvenim mrežama u komentarima.

“Razočarenje veliko. Za Stankicu ni u snu ne bih rekla da ce ući u finale ali noć bez kamera je uradila svoje. A tek druga djevojka”, jedan je od komentara.

“Trebao je ostaviti Danijelu i Stankicu jer se čini ka da Karolina nesto izmišlja”, “Totalno krivo. Ili je bio neiskren u svojim izjavama ili je slijep. Ovim odabirom negira sve ono što je stalno govorio da traži. Ili ga je možda zagolicala hladna djevojka oko koje treba lepršati”, nezadovoljni su drugi.

Neki su razočarani i izlaskom Amre iz showa

“Nadam se da si vidio kakvu grešku života si napravio sa svojim konačnim izborom. Istina je da biraš sebi ali vidimo svi da te zaslijepila i onakvu instituciju Amru si pustio iz ruku. Kakva šteta”, napisala je jedna gledateljica

“Jako sam razočarana odabirom. Ja sa htjela njega vidjeti sa Amrom. Oni su meni preslatki i jako iskreni. Jako je pogriješio”, napisala je druga.

Neki su stali u obranu Tonija

“Kakva god mišljenja bila i kakvi god komentari bili za ove dvije djevojke, morate shvatiti svi jedno – on sebi bira osobu s kojom želi biti! Obje imaju svoje kvalitete, ali meni je osobno favorit Stankica, zaključila je gledateljica.

Pred Tonijem je najvažnija odluka sezone pa ćemo u večerašnjoj finalnoj večeri saznati koju djevojku će odabrati.

Komentari