Gledatelji BB zgroženi odjevnom kombinacijom Antonije Blaće: ‘Ovo je uvreda za oči!’

Instagram

U emisijama uživo Antonija Blaće ne prestaje izazivati komentare svojim stajlingom. Antoniju priprema poseban tim stručnjaka, za svaku emisiju. Kako i frizuru i šminku, tako i odjevne kombinacije. I to kombinacije koje se gledateljima nimalo ne sviđaju.

Lijepa Tonka na račun stajlinga dobiva negaivne komentare, a Marko Grubnić je osoba koja stoji iza odabira tih odjevnih kombinacija.

Kao i svaki put do sada gledatelji Big Brothera su i ovaj put pohvalili Antonijine voditeljske sposobnosti te njenu simpatičnost. No, pogađate dobro, na tapeti se sada našao njen stajling skupa s Grubnićem.
“E ova ružna moda uništi svaku curu, koja je ljepa, bude ružna u toj glupoj robi”,”Ma ni u jednoj emisiji sta sam gledala nije mi se svidilo kako je obučena, bolje bi bilo da sama sebi bira garderobu ovo je do sada katastrofa”, “Kad će više otkaz ovome koji oblači Antoniju?”, samo su neki od negativnih i ljutitih komentara na Facebook stranici Big Brothera.
Neposredno prije svake emisije Antonija se pohvali fotografijom iz garderobe na svojem Instagramu.

“Styling užas. Sorry ti si prekrasna, draga osoba ali ova kombinacija nikako. Bolje da samu sebe oblačić, sigurna sam da bi to sve skupa puuuno bolje izgledalo’, ‘Hmm, oprosti inače ne komentiram niti ne bacam nikakve komentare, draga si, ali ovo je katastrofa styling. Versace ogrlica totalno out, ne razumijem ništa od odjevenih komada. Platforme? A-a, Majica? Ne razumijem, kosa? To nije frizura-kosa oprana i posušena … Šteta, najgore obučena do sad, mogao ti se stilista više potrudit, a ne pokušat na tebe stavit velike brendove pa to onda ispade tako kako to izgleda, nikako’, ‘Tako si lipa a Marko te uspio poružniti’, ‘Tonka, sreće ti tvoje, reci Marku da promjeni dilera’, ‘Valjda je bit stlyinga izazvat kod drugih svakojake reakcije ..po tome je i Grubnić poznat..a naša Tonka je u svemu lijepa jer blista’, poručili su joj na Instagramu.


Komentari