GLAZBOM PROTIV RAKA: Nina Badrić i četiri tenora u borbi protiv zloćudnih bolesti

Nina Badrić/Facebook

Glazbenica Nina Badrić razveselit će zagrebačku publiku kao gošća gala koncerta Četiri Tenora i prijatelji  koji će se održati 7. veljače u 19.30 u Lisinskom.

Jedna od najpopularnijih hrvatskih glazbenica, čije pjesme već niz godina osvajaju srca domaće ali i inozemne publike, najavljuje nesvakidašnju glazbenu priču u kojoj će u pratnji orkestra izvesti neke od svojih najljepših hitova.

Ovo je priča koja ima svoju tradiciju u borbi protiv opakih bolesti. Zbog toga mi je iznimna čast biti dio ovog humanitarnog koncerta u društvu najvećih glazbenih velikana. Svojom postojanošću dokazali su da se ne predaju, a to je i moja poruka svima onima koji u ovim trenucima vode svoje najveće životne borbe“, rekla je Nina Badrić.

četiri tenora


Domaćini su dugoiščekivanog koncerta koji predstavlja pravi užitak za ljubitelje odlične glazbe Četiri Tenora: Đani Stipaničev, Marko Pecotić Peco, Vladimir Garić i Marko Škugor. Na pozornici Lisinskog, uz Ninu, pridružit će im se i operna diva Dubravka Šeparović Mušović.

Povodom obilježavanja 50. obljetnice Lige za borbu protiv raka gala koncert Četiri Tenora i prijatelji održava se pod visokim pokroviteljstvom Predsjednice Republike Hrvatske Kolinde Grabar – Kitarović, Vlade Republike Hrvatske, Grada Zagreba i Gradske skupštine Grada Zagreba.

Prihod od koncerta u cijelosti je namijenjen nadolazećim aktivnostima Lige koja se već pet desetljeća svim sredstvima bori protiv jedne od najsmrtonosnijih bolesti današnjice.

Ulaznice za gala koncert Četiri Tenora i prijatelji mogu se kupiti po cijenama od 120, 160, 200 i 220 kuna na blagajni KD Vatroslava Lisinskog, u sustavu Ulaznice.hr te u agenciji Scardona, Srebrnjak 64.

Komentari