GLAZBENO-SCENSKI SPEKTAKL: ‘Žena s tisuću lica’ obilježava 25 godina karijere

FOTO: Press

Za kraj ožujka u Linskom je zakazan zanimljiv glazbeno-scenski spektakl kojim će Ivana Banfić, žena s tisuću lica, obilježiti 25. godišnjicu karijere.

Ova raskošna vizualno-glazbena bajka, u kojoj će sudjelovati Ivanine estradne kolege (Dino Merlin, Tony Cetinski, Severina, Lea…), biti će popraćena bogatom plesnom koreografijom i svjetlosnim efektima.

S Ivanom će za tu prigodu nastupiti band koji je pratio Dinu Dvornika, plesači i plesačice plesnog centra Tala # Brutala, Tomislav Tržan, Plesni klub TT te zbor Concordia Discors, kao i Bruno Banfić, Ivanin nećaka koji je nedavno nastupio na Voiceu. Organizatori ističu da će to biti vizualni spektakl kakav još nije viđen.

Glazbom, kojoj je posvetila svoj život, Ivana Banfić se počela baviti još kao dijete, kad je započela s klasičnom glazbenom naobrazbom. Završila je srednju glazbenu školu, smjer klavir. I otada počinje njezina potraga za ljubavi kroz glazbu.

Ivana Banfić koja je osvojila mnoge festivalske, diskografske nagrade i bila na vrhu top ljestivca proći će kroz svoju karijeru kroz četiri scensko-glazbena čina. I to baš na mjestu gdje je njen glazbeni put i počeo – nastupom na Zagrebfestu u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski.

Sam koncert, koji će se održati 28. ožujka, zamišljen je, naime, kao mjuzikl od četiri priče-faze kroz koje je Ivana Banfić prošla. Svaka priča biti će obučena u svoje posebno scensko glazbeno ruho. Takvu scensku krunu karijere publika još nije imala prilike vidjeti na ovim prostorima.


Komentari