Žiri oduševljen: U Voiceu nastupila bivša Miss Hrvatske

Youtube/screenshot

Nakon četvrte epizode The Voicea Hrvatska pred mentorima je još samo jedna audicijska emisija nakon koje će biti odlučeni svi timovi koji će nastaviti svoj put u natjecanju za najljepši glas Hrvatske. Komentirajući dosadašnji tijek, mentori su izrazili zadovoljstvo izborom. “Strašno su male razlike između mnogih kandidata, ali kad netko prebaci tu granicu, onda se svi okrećemo”, kaže Vanna. Massimo je pak naglasio kako mu se rijetko dogodi da u potpunosti odbija nekog kandidata, da uvijek ima neku rezervu.

“Meni je to stresno jer to su sve tako simpatična djeca, simpatični ljudi”, dodao je Gobac. “Za neke sam se borio, neke sam izgubio”, rekao je pak Ivan dodajući da voli nesavršeno savršene natjecatelje jer drugačiji ljudi čine ovaj svijet puno zanimljivijim mjestom za boravak. U uvodu u emisiju s publikom su podijelili neka sjećanja i savjete. Massimo je rekao da se i danas ponekad užasava pozornice i da ponekad ima strah od pozornice kao da na nju izlazi prvi put. Gobac je pak naveo da se na pozornici uvijek osjeća dobro i da je tamo uvijek dobre volje. Ivanu je uspjeh kada uspije pretvoriti svoje osjećaje u pjesmu koja dopre do srca publike. Vanna je navela da se natjecateljima nudi prilika da ostvare svoje snove i naprave ono što su oduvijek željeli. “Do zvijezda se može doći. Usudite se”, poručio je Massimo.

Atmosfera koja vlada među mentorima ove sezone iznimno je pozitivna, a kao i u gotovo svakoj, i u ovoj su emisiji mentori počastili dodatnim glazbenim užitcima. Jedan od njih bio je na samom početku kada je Gobac zatražio gitaru i započeo pjevati Perfect Day Loua Reeda. Prihvatili su to i ostali mentori, a publika u studiju i pred ekranima dobila je glazbeni dodatak uoči samog napetog nastavka audicija.

U četvrtoj emisiji The Voicea samo jedni od briljantnih natjecatelja su Eni Pupić Marijan iz Splita, Veselin Krstovski iz Končanice, Adriana Vidović iz Splita, Ivo Kralj iz Solina i Filip Rudan iz Zagreba, a emisiju su ukrasili i mnogi drugi.

No, najveće iznenađenje emisije apsolutno je bila Angelica Zacchigna koja je 2016. ponijela titulu Miss Hrvatske, studira pjevanje na glazbenoj akademiji u Trstu. Voli pjevati i plesati, a pjeva zbog djeda za kojega kaže da je legenda. “Ne znam kako bih se izrazila riječima, ali pjesmom i glazbom znam”, kaže za sebe Angelica koja je za audicijski nastup izabrala pjesmu What’s Up skupine 4 Non Blondes. Pred kraj izvedbe okrenuo se Massimo, a posljednje sekunde pričekali su Vanna i Ivan.

“S ovim iskustvom ću naučiti jako puno”, kazala je nakon izvedbe Angelica koja je očekivala da će se zbog izbora pjesme okrenuti Gobac koji se jedini nije okrenuo. “Promašio sam, ali ću se iskupiti jednom istarskom poslije”, priznao je Gobac. “Mislim da možeš izvesti sve što poželiš”, rekao joj je Ivan i pozvao ju da dođe u njegov tim. “Ja volim kad žena ima snagu u glasu, a ti si na najvišim dijelovima bila impresivno točna i uvjerljiva”, kazala joj je Vanna. Angelica je bila zbunjena i nije se mogla odlučiti. Pitala je za pomoć pratnju, Gobac joj je pokušao pomoći. Razmišljala je i na kraju odlučila poslušati pratnju i pridružila se timu Vanna, a njezina joj je mentorica kao prvi savjet rekla da ne smije biti tako neodlučna.


Komentari